Du skal f din lnn i himmelen...

é det nokke som heter så fint.

På nyhetene i dag kunne de si  at Christer Fuglesang fikk en ekstra spacewalk og dermed måtte være en ekstra dag i rommet. Då dukket det opp spørsmål i mitt hodet. Får han overtidsbetaling? Har astronautene fagforening? Og i så tilfeller, kan de gjøre nokke med arbeidsforholdene i det store rommet?

kaffiii......

BIMBO-liste!

Siden det ikkje frokost-tv i dag, blir det lite ta seg te! Blir derfor litt "gliding" rundt p nettet. Og s var eg atter engang s dum at eg klikket meg inn p blogg.no. Og der dukket en laaaaaang liste med bilder fra disse med stor trang til blotte seg fram. Intet si, bare bilder med puddinger i nisse-bikini-antrekk osv. Rett nok, sa de jo nokke d..... som *Merry X-Mas* og M.R.P = Michael R. Productions ;) takk for ikveld dere!! Sees imorra ;) eller Det ble strippeshow for gutta p R i natt ogs gitt...........

S no, i mangel av frokost-tv og i kjent bimbo-stil (har ingenting fornuftig si eg...) skal eg lage meg en huske-liste over disse puddingene snn at eg for fremtiden ikkje tilfeldigvis klikker meg inn p de bloggene igjen (det hender eg litt trtt i trynet fr tredje koppen kaffi). Dessuten har eg behov for f ut irritasjonen over snne kjerringer. MEN, ogs det motsatte kjnn kan gjre seg fortjent til komme med p listen. Listen kan ogs brukes til oppn en tilstand av total likegyldighet for de bruker den. Kriteriene for havne p listen enkle:

selvsentrert med stor trang til blotte seg
ikkje nokke srlig si, legger ut totalt uinteressante bilder uten humor (eller lokal humor)
"mote-hektet"
ensporet
shopping-gale
et nytt kriterie pr. 28032007: reklame for firma p blogg

Listen vil bli oppdater daglig fr eg har ftt mine tre kopper kaffi!

ahinoma.blogg.no
alexandermoen.blogg.no
alexmartine.blogg.no
amie.blogg.no
anettemarie.blogg.no
anikkenfarinetti.blogg.no
atletich.blogg.no
atrius.blogg.no
aynakristiansen.blogg.no
babs.blogg.no
beatheg.blogg.no
birgittemarielle.mobilblogg.no
boootch.blogg.no
breaknecks.blogg.no
camillafors.blogg.no
carlita.blogg.no
cathrineaschim.blogg.no
ceciliefalch.blogg.no
celeste.blogg.no
charlottefredriksen.blogg.no
charlypooh.blogg.no
citygirl.blogg.no
classy.blogg.no
cynthiar.blogg.no
daheerbest.blogg.no
dalle.blogg.no
darkside.blogg.no
djvibes.blogg.no
dorthe2.blogg.no
eddie.blogg.no
eileenk.blogg.no
elaxel.blogg.no
eli.blogg.no
eyecandy.blogg.no
foxypuma.blogg.no
glamdamer.blogg.no (camilla@glamdamer.com)
gutta.blogg.no
hannemarie.blogg.no
hannesin.blogg.no
heidiandresen.blogg.no
heidigs.blogg.no
helenerask.blogg.no
henriksporsheim.blogg.no
ingvildtelle.blogg.no
ipablo.blogg.no
janettew.blogg.no
jeanettebye.blogg.no
jeanetteersdal.blogg.no
jeanettepaulsen.blogg.no
jjd.blogg.no
johannesbrun.blogg.no
karna.sprayblogg.no
karpediem.blogg.no
katawagner.blogg.no
katie85.blogg.no
katrinemarstrander.blogg.no
katriner.blogg.no
keem.blogg.no
kinevictoria.mobilblogg.no
kleven.blogg.no
levalivet.blogg.no
lindakristin.blogg.no
lindakristine.blogg.no
linejorgensen.blogg.no
linexludd.blogg.no
linni.blogg.no
malinvirginia.blogg.no
margretheb.blogg.no
mariesvensson.blogg.no
marineste.blogg.no
maritabrahamsen.blogg.no
mcwhale.blogg.no
merethen.blogg.no
metern1.mobilblogg.no
michaelrproductions.blogg.no
mollysheaven.sprayblogg.no
monamoore.blogg.no
nankathrine.blogg.no
natasha.blogg.no
nathalie2.blogg.no
notpron.blogg.no
paytwo.blogg.no
petterbilstad.blogg.no
pinkygrl.blogg.no
pusa.blogg.no

queenof.blogg.no
rafiq.blogg.no
rachel.blogg.no
sandrabella.blogg.no
sanha.blogg.no
sannasbutikk.sprayblogg.no
severin.blogg.no
sherina.blogg.no
showroom.blogg.no
siljemariela.blogg.no
siriknutsen.blogg.no
sofiesl.blogg.no
spezy.blogg.no
starlet.blogg.no
starletmodels.blogg.no
stinemarie.blogg.no
stinesaetre.blogg.no
storemotegarderoben.blogg.no
stravinsky.blogg.no
teresa.blogg.no
theass.blogg.no
thebubble.blogg.no
tinytine.blogg.no
trineliseaustad.blogg.no
tommegil.blogg.no
tonjeponje.blogg.no
tovelill.blogg.no
victory.blogg.no
yassminealexandra.blogg.no
zolvi.blogg.no
zophia.blogg.no

Hvis noen, mot all formodning, skulle fle seg sttt av havne p listen, s gjr gjerne det! Hvis noen skulle tro at rekkeflgen p listen har noe si, s gjr gjerne det ogs!
Hvis noen har forslag til listen, legg inn en kommentar med blogg-url

12. juli 2011

Beklageligvis ser jeg i ettertid at kriteriene for havne p Bimbolisten ville ha frt til at listen ville blitt lang som ett vondt r hvis eg skulle fortsatt oppdatere den. Det vil i grunnen si at nordmenn flest noen egosentriske drittsekker som ikkje engang ser farene ved "amerikanisere" seg. Man kan i dag si at nordmenn en slags "mainstream population" som ikkje vil skille seg fra saueflokken og har glemt alle verdier landet vrt ble tuftet p. Eg litt lei for si det, men vi kunne ha hatt godt av en krig og masser av elendighet. For vr medflelse til og solidaritet overfor andre mennesker dypt begravd.


Takk KRIPOS for nettfilter!

Selv om det i realiteten kan anses som sensurering av internett, é det klart at i kampen mot barne-pornografi må sensur av nettsteder med slikt innhold være velkommen. Selv om det ikkje alltid é lett å avgjøre alder til nakne eller påkledde jenter, går eg ut fra at KRIPOS gjør jobben sin grundig og kontakter driftsansvarlige for slike domener for å avklare på forhånd.

Knut Storberget derimot, går litt for langt. Han tar steget inn i hodet på folk for å finne ut ka de tenker på han. Med loven i hånd skal han no avlese tankene til alle som é så uheldig å få kontakt med noen som é yngre enn seg på nettet. Dette vil vel medføre at eg vil få politiet på dørene dersom eg fortsetter å småprate med guttungen til kompisen min på msn (kompisen sjøl é helt data-jomfru og tør ikkje sånn hi-tech), eller enda verre mine nieser som akkurat é blitt stor nok til å skrive onkel. Enda farligere blir det å avtale møter med de, sjøl om det é for å spandere en is eller gå på tivoli eller kino.

Då kommer Knut Storberget med politiet og avleser mine intensjoner og slenger meg i "buret" uten beviser. Ifølge artikkelen på NRK's nett (les her), kan eg bli straffet med fengsel i inntil ett år. Og her é vi inne på nok en sak som irriterer meg. Straffene i dette landet é større hvis du é så uheldig å bli tatt for å selge litt hasj til nokken kompiser, enn den é hvis du slår ned folk uten mål og mening. Faktisk kan du voldta noen og slippe "billigere" unna med det enn hvis du stjeler nokken kroner fra "feil" riking.

Skulle Knut Storberget ha gjort jobben sin skikkelig burde han ha økt minimums-straffen for all vold til 7 års fengsel uten muligheter for å få formildende omstendigheter. Strafferammene for forbrytere som ødelegger andres liv med blind vold, voldtekter osv. burdet lagt i skiktet mellom 7 til 21 år. Å slippe en volds-forbryter ut etter 3 mnd. har overhodet ingen preventiv virkning. Og en som kaster bløtekake i trynet på en politiker for å vise forakt kan få 15 år i spjellet. Dette viser at straffe-utmålingene i dette landet é helt på trynet.

Skjerp deg Knut Storberget! Gjør jobben din som politiker og ikkje begynn å leke tanke-politi. Det at dokkar totalt mangler kontakt med virkeligheten é nokke som gjør at dokkar går en enda mer utrygg framtid i møte. Så eg vil anbefale skudd-sikre vester, hus, biler, storting osv., for bløtekaker é farlige de. Og neste gang du tar en tur til midt-østen på skattebetalernes penger, ikkje plukk opp nokke fra gaten. Husk at en bløtekake é ikkje alltid det den ser ut til å være.

Fylla p "Tinget"!

Fjern alkoholserveringen på Stortinget nå! Disse idiotene som for noen år siden gjorde det ulovlig å ta en øl før man gikk i valglokalet har atter en gang tatt seg for store friheter. Og det verste é jo at kantinen på tinget é subsidiert av norske skattebetalere. Dessuten é det landet vårt de styrer, og man kan nå skjønne godt korfor de kjører "skuta" på grunn med sine pinglete avgjørelser. Alle andre arbeidsplasser i landet har strenge regler for dette, men på tinget har de ikkje engang én regel, men selger øl, vin og sprit i lunsjen.

NÅ Jens, é det på tide å vise om du é verdig til gjenvalg!

send inn meldinger til Jens Stoltenberg her: post til Jens
bruk gjerne mitt forslag:

Som Deres arbeidsgiver vil jeg nå ha fjernet all alkohol-servering på arbeidsplassen.

Dette fordi det er snakk om å utvise respekt for Deres velgere og for at vi heretter nekter å subsidiere alkohol på Stortinget av skattebetaleres (les; velgeres) penger.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eg for min del har lenge sett meg lei på disse broilerne (folkevalgte) som liksom styrer Norge. De driter på draget på alle hold. De lyger for å få seg jobb, mangler totalt ryggrad og yrkesstolthet, og sist men ikkje minst, respekt for velgerne. Nå har det seg slik at eg har gått med en "baby" i magen lenge. No kommer fødselen:

Folkeaksjonen mot vetlause politikere!

interesserte kan legge igjen e-post og vil bli kontaktet i begynnelsen av januar.

Jvla irriterende!

No é den bloggen nede igjen. Tar liksom all gøy'en ut av å stå grytidlig opp. Det blir ikkje helt det samme å sitte og skriv i wordpad for så å lime det inn etterpå. Men skrive det må man jo. I hvert fall så lenge man é innstillt på det og faktisk har krøpet opp av den gode varme sengen og allerede satt på kaffen. Fa'n det é en hel time til frokost-tv også. Snakk om dritt!

Og på toppen av det hele så é det fa'n ta meg svensker som driver serveren som blogg.no befinner seg på. DET é kvalitets-ironi. Nei, eg får tenne nokken "värmeljus" og hente meg en kopp kaffi..... det é ikkje rart at det é ustabilt som Emil og Pippi då. Og sikkert derfor det é gratis! Dessuten, kem andre gidder å samle på all dritten vi nordmenn ligger fra oss på nettet!

Dette viser også vår egen sårbarhet. Og då tenker eg mennesker generelt og ikkje bare nordmenn/svensker. Eg kom rett fra drømmeland med klare intensjoner og beskjeder og rett og slett hodet fullt av formidlingsglede. Slo på den bærbare, satte på kaffetrakteren og var så blogg-klar som eg bare kunne bli. Sengevarme og alt. Og kor é det no? Altså det fulle hodet. Nei, det har bare "switched" over i irritert modus. Drømmeland é liksom så langt vekke. Tenk å brå-våkne sånn då:


Temporary issues :(

We have to close down login in order to tackle all traffic.

Login will be enabled later on.

Find more info at info.blogg.se

/BlogSoft

det é ikkje bra. Ka fa'n mener de med å stenge ned pålogging for å takle all trafikken? Då skulle det si det samme som at det stengte all trafikk då.... Neida du! De slipper "kikkerne" og "kommentatorene" til... altså de som vil lese og kritisere blogger é velkommen, men vi som blogger slipper ikkje til. Ka hadde en blogg vært uten oss? Til dømes:

Temporary issues :(

We have to close down in order to tackle all emptyness.

Peeking and fussing will be enabled later on.

Find no info at info.blogg.se

/BlogSoft

Det hadde ikkje vært masse nuller og ett-tall på de svenske serverne då... bare nuller.
Mal-apropos: Det heter "I had dream" ikkje "I have a dream", for då snakker jo man i søvne. Eg prøver igjen:

Lokal tilkobling er nå koblet til
Hastighet: 100.0 MbpsUPPDATERING - MINNE TILL DATABASSERVERN
Vi har nu arbetat i 36 timmar för att skaffa mer (och rätt minne) till datbasservern.

En minnesmodul är nu på väg per flyg från tillverkaren i England. Vi har fått en "tracking code" med information som säger att minnesmodulen kommer att vara i Oslo kl 12.00 i morgon torsdag.

Vi stänger av inloggning till applikationsservern eftersom inget annat hjälper för att få tillräckliga prestanda för att göra nya inlägg. Inget är förlorat i databasen. Bloggarna kan läsas som vanligt. Kommentarer är inte avstängda.

/Blogsoft-teamet
2006-dec-13 @ 16:35:13


Nei, har du sett.... jammen virker det som om serveren ligger i Oslo. Nok en bekreftelse på teorien om at Oslo bare é ett sammensurium av trege svensker og dansker som ikkje har fått med seg diverse unionsoppløsninger.

Og skjønn logikken de som kan: De slår av inn-logging fordi ingenting annet hjelper for å få tilstrekkelig prestasjon til å gjøre nye innlegg. Kordan skal man då få lagt inn nye innlegg? Heldigvis har frokost-tv begynt.....

Hjelp!!!

Det ser ut til at eg har havnet på et blogg-sted midt iblant de mest forfengelige puddingene i verden. Vet ikkje helt kordan eg skal forholde meg til barbiedukker med oppblåste sikaflex-pupper og en hjerne som stort sett ikkje kan tenke på annet enn det neste laget med neglelakk. De mener jo sikkert bra når de snakker om krig og fred og sånt... og hater egoister... men, saken é slik at de har en ønskeliste til jul på størrelse med folkebiblioteket og ikkje har en anelse om definisjonen på en egoist. Så flyr de verden rundt på "foto-shoots" for å betale for sin egosentriske tilværelse mens luften rundt de bare forringes og søppelet ramler ned i hodet på oss uskyldige tog-reisende.

Og midt oppi dette har eg havnet. Eg som ikkje engang kjøper et pornoblad har havnet midt oppi blogger med pr-kåte jentunger som bombarderer sine omgivelser med elendige bilder og stinkende parfyme (heldigvis é ikkje internett så interaktivt at vi kan kjenne lukten). Og bildene é ikkje bra fordi det é bilder av en pen dame, det kreves mer enn som så. I hvert fall etter en folkelig standard.

Det verste med dette scenariet é rett og slett at de ikkje benevner seg sjøl med sitt rette navn, men som foto-modeller. Dette utviser lite yrkes-stolthet. Enhver som selger kropp eller kjønn é etter min oppfatning ho..r, og ingenting mindre. Det spiller liten rolle om de selger det til en fotograf eller et mote-magasin, saken é at de selger det.....

Nei, heretter kommer eg til å gå minst mulig inn på http://www.blogg.no for å logge inn. Skulle bare ønske at blogg.no hadde vært mer stabil så eg kunne logge inn på en normal måte. Men det é ikkje sånn, og kanskje på grunn av alle de som på død og liv skal vise frem dårlig bilder til enhver tid.

nskeliste!

Alle har en ønskeliste til jul. Her é min:

Drastisk nedgang i flytrafikk.
(tog é det eneste miljøvennlige alternativet)
Forbud mot reklame.
(reklame får barn og unge til å føle seg utilpass og fører til fjell av søppel)
Slutt på overforbruk.
(det é rett og slett flaut å være nordmann i dag, før var nordmenn kvalitetsbevisste)
Høyere satser på sosialhjelp.
(verdens rikeste land med satser langt under europeisk fattigdomsgrense)
Ærlige politikere.
(eg vet det, noen ønsker kan ikkje oppfylles)
Slutt på all vranglære.
(moderne økonomi går ut på å utbytte menneskers og naturens ressurser for egen vinning på kortest mulig tid og uten tanker for langsiktige konsekvenser)
USA's innrømmelse.
(dette é et rike bygd fullstendig på krig - hver gang økonomien i USA é dårlig lager de seg en krig - kommer også inn under vranglære)


Eg vet at dette é en spesiell ønskeliste, men eg har tak over hodet, mat i magen og klær utenpå. Kan ikkje komme på ka eg ellers trenger.

Til alle shopping-gale!!!

Før dokkar går agurk med desember-lønningen!

http://www.etiskforbruk.no

sjekk ka dokkar bruker penger på. Å drive handel med miljø-verstinger som India, Kina og andre lavkostland blir som å kjøpe en global forurensings-katastrofe. Jo mer penger vi "investerer", jo fler forurensende kullkraftverk kan de bygge. Og når f.eks. Kina får samme forbruksmønster som vesten generelt, vil antalle biler globalt være tre ganger så mange som nå. Da é ikkje India tatt med i tellingen.

Litt om meg!

Driver egetlig på med litt av hvert, men for tiden blir det mest lydtekniker i eget lokale for å lage demo-CD for andre band. Til vanlig é eg vokalist i cover-bandet BombFishing (trenger ny bassist , så send en kommentar), men har også et hjertebarn som heter  Waste Lagoon og driver med noe så greit som progressiv rock. Vi gav ut plate 17. mai 2001, og har siden den gang lagt på is.

Bor i landets egentlige hovedstad.

Hvis eg kommer på nokke mer, skal eg heller fylle ut etter hvert.

Litt stolt (eller sein)

Har hatt internett i litt over et år no og først nå opprettet en blogg der eg kan dele mine meninger og tanker med andre. Vet egetlig ikkje korfor men det kan ha en sammenheng med at det finnes så mykje å velge mellom. Har egentlig fått utløp for min debatt-kløe i andre fora. Og no som eg endelig har en blogg, har eg plutselig blitt kritisk til ka eg skal legge ut der. Tross alt skal det være representativt for den eg é. Skal det ikkje? Eller skal det være sånn at eg lager meg en egen rolle som eg kan spille når eg blogger? Ingen får jo rede på kem eg egentlig é.

Eg har skummet igjennom en del blogger bare for å se ka andre bruker denne fantastiske muligheten til. Og det eg ser kan ramses opp med få ord. Dritt og atter dritt! Folk sin trang til å vise seg fram! Noen ser ut til å bruke blogg-servere til å sende beskjeder og dårlige bilder til hverandre (har de ikkje hørt om msn). Ikkje for å være negativ, men det é ikkje rart at serverne til slike bloggsteder blir utstabile.

Personvern!
No har det seg slik at ingen kan ta bilder av uvitende personer uten at disse blir informert. Og slettes ikkje legge dem ut på nettet uten at alle impliserte blir spurt på forhånd. Dette skjer i stor grad på servere med mulighet får å legge bilder ut. Så hvis noen finner et bilde av seg sjøl utpå nettet kan de i realiteten saksøke både fotograf og dem som har lagt dem ut på nettet.

Men, tilbake til meg sjøl. Ka skal eg bruke min blogg til? Det kommer nok de som følger litt med til å finne ut etter hvert. For mitt vedkommende står det ikkje klart for meg ennå. Det kan være eg blogger en sein natt etter å ha vært på by'n, eller en tidlig morgen etter en sein fest. Eller at eg rett og slett legger ut bilder fra en spillejobb eller nokke sånt. Å blogge på normal kveldstid har i hvert fall vist seg å være vanskelig, for ikkje å si umulig.

P jobb(svett)

På jobb(svett)

P jobb

På jobb

Har ikkje helt skjnt det enn!!!

Sitter her med frokost-tv og prøver å opprette en blogg. Det ser no endelig ut som om eg har klart det. Har prøvd flere forskjellige blogg-servere og dette er den første eg har klart å logge på etter eg har fått den aktivert. No kan det være at eg har satt sikkerheten høyt (maks) og at alle de andre serverne eg har prøvd før har prøvd å fylle maskinen min med dritt. Det prøver jo til og med Microsoft (pokker, de har klart det) men etter eg fikk en skikkelig brannmur m/antivirus har eg re-innstallert hele maskinen (for n-te gang) og totalt nektet automatisk oppdatering fra Microsoft. Det ser ut til at denne gangen har eg klart å stoppe Microsoft med sin primære oppgave (å fylle maskinen med dritt som sløver den helt ned til man blir så irritert at man tror man trenger ny).