VOLDTEKT Ja til et fargerikt fellesskap?Flerkulturelt skal det være! Men å akseptere at andre kulturer opptrer på annet vis overfor kvinner som i stadig større grad kler seg som horer på Reperbahn og Red Light District skal vi ikkje. Då skal vi tviholde på den norske kulturen som overhodet ikkje é nokke bedre enn andre når det kommer til voldtekter. Vi bare voldtar i det skjulte (heme eller på fest) i stedet.

Debattene rundt den siste tidens overfalls-voldtekter glemmer totalt å fokusere på menns rettigheter. I dag, på selveste kvinnedagen, kan man virkelig lure på kjønnskampen og retningen den har tatt. Likestilling..... finnes det? Kor é mannsdagen då?

Menn skal liksom bare godta at kvinner kler seg utfordrende. Men spørsmålet blir då kem de utfordrer? É hensikten å kle seg seksuelt opphissende for menn? Hvilke rettigheter har då menn? Skal ikkje menn få bevege seg fritt uten seksuelt press fra kvinner? Vi klasebombes også av bilder med mer eller mindre påkledde kvinner i alle medier. Enorme mengder bilder é lagt ut på ethvert nettsted. De é til og med lagt på nett av kvinner sjøl. Dermed har kvinner sjøl en stor del av ansvaret for å "sexifisere" seg. Finnes det overhodet noen kvinner som tar hensyn til menn sånn som utviklingen går? Jaja, bortsett fra de som kler seg utelukkende for å få menns oppmerksomhet for en kveld eller natt då...

Menn vil ikkje bli bombet med bilder av halvnakne løsslupne kvinner. Det ødelegger spenningen og fantasien rundt kvinnen og ur-instinktene blir ustanselig kuet til frustrasjonens rand. Det kan virke som om kvinner ikkje tenker på annet enn å bruke urkreftene for sin egen vinning, uten å tenke på hvilke konsekvenser det har for menn. I klesveien skriker de kom og pul meg, men skjer det skriker de voldtekt. Kem bryr seg om bagateller som motstridende signaler sendt av kvinnene sjøl?

Bryr kvinner seg om hvilke signaler de sender til omverden? De fremstår mer eller mindre som kyniske egoister. I vestlige land der forsøpling av natur og sinn i stor grad har gjort at alle sånn noenlunde har lært å kue sine urkrefter, går det sånn noenlunde bra for kvinner å fare frem på en kynisk måte. Når vi så skal ha et fargerikt fellesskap der menn fra fjernere himmelstrøk, som er i mer kontakt med urmennesket (og/eller har en annen kulturell oppfatning av klær) skal prøve beholde sin identitet og kultur, blir det store konflikter rundt den vestlige klesstilen. Og kvinnene sjøl driter tydeligvis i dette. De til og med går så langt å kalle det en rettighet, tar det inn som en del av likestillingskampen å få kle seg så uanstendig de vil. É ikkje det hensynsløst? Kvinner har i dag et tredje skjult våpen i sin krig. Det går på å skjule minst mulig. De to første var tårer og sminke...

(mesteparten er utdrag fra et foredrag i mannafronten)

UNNSKYLD BIMBOER og alle andre for den saks skyld

Har vært borte en stund og når jeg så logger på igjen ser jeg at kommentarene på to av mine innlegg ser ut som debatt-forum i en avis der man ville avskaffe demokratiet. Har derfor funnet ut at det beste é å bli voksen og unnskylde seg.

Unnskyld til alle bimboene som é så overfladisk, selvsentrert, ekshibisjonistisk og lite intelligent at de absolutt må ligge ut bilder av seg sjøl i undertøy eller halvnaken med sine silikon-infiserte pupper og feite bakender struttende rett i trynet på mindreårige som skulle være så uheldige å blogge på et sted som ikkje omfattes av noe kjent pornofilter. Beklager samtidig for å rive i stykker dokkars illusjon om at dokkar é så gode forbilder for andre og en nødvendighet for menneskeheten at det å pøse ut med bilder, fra såkalte "fotoshoots" der dokkar tar betaling for å kle av dokkar, é et "must".

Beklager også så mykje til de bimboene som liker shopping, mote og reiser for at eg faktisk forstår at dokkars overforbruk av sminke, klær, reiser osv. é hovedgrunn til at barn og slaver i andre deler av verden har arbeid og at vi får mindre strømregninger som følge av at det globale miljøet går til helvete og det jevnt over blir varmere i været.

Til alle "fans" som é så nysjerrige, underdanig og/eller ikkje ønsker å være seg sjøl, men noen andre i stedet. Beklager så mye at eg ikkje skjønner at dokkar driter i det skadelige ved å drive forskjellsbehandling og sette noen mennesker høyere enn andre. Beklager også til foreldre av slike "fans" for at de som mentorer og forbilder for sine barn har sviktet totalt. Når alt kommer til alt é det fans og andre med en såkalt sunn nysjerrighet som sørger for at de som jobber i blader som Se og Hør og paparazzier som fotfølger folk på liv og død får sin betaling og kan fortsette sitt sladder-arbeid.

Beklager også for at eg forstår, at alle pr-kåte b-kjendiser og lokale helter som føler behov for å bombardere sine "fans" og samtidig alle andre med all mulig skitt for å vise frem sine ugudelige skikkelser i tide og utide, ikkje gjør dette i god samfunnsånd men for å skape mest mulig blest rundt seg sjøl eller av panisk redsel for å bli glemt fordi de ikkje har noe mer meningsfyllt å bidra med. Likeså må eg også få si unnskyld for at eg ikkje skjønner korfor de føler seg støtt av en som ikkje har noen respekt for deres egosentriske fremgangsmåte.

En spesiell unnskyldning går til alle dyslektikere og kvinner som ikkje engang klarer å lese det eg faktisk skriver, men tilegner det helt andre meninger ved hjelp av sine elendige lesekunnskaper (det trengs virkelig et kunnskapsløft) eller det velkjente fenomenet å lese mellom linjene. Dokkar har min dypeste medfølelse for totalt å mangle evnen til og forstå at en spade é en spade.

Til slutt vil eg også rette en generell beklagelse til enkelte kommentatorer for at eg ikkje é en sur, gammal, dvask og ensom gubbe som irriterer seg over alt, men en opportunist mot dem som ikkje har intelligens og/eller moral nok til å skjønne at de med sin uendelige forsøpling av både moder jord og unge sinn é istand til å utføre det ingen verdenskrig ennå har klart: Nemlig å gjøre moder jord ulevelig for alle som måtte være så uheldig å bli født i fremtidige generasjoner.

Og til dem som overhodet ikkje har forstått konseptet med trykkefrihet og retten til egne meninger, dra te hel..te. Man blir ikkje selvstendig av å prøve og være make til alle andre, men av å tenke sjøl og gjøre seg opp egne meninger basert på egne erfaringer. Så intet godt kommer ut av å følge en flokk uansett hvor trygt det enn føles. Då kan dokkar like godt bosette dokkar i et diktatur...

Tusen takk for oppmerksomheten og ha en fortsatt god dag!

En Bimbo é død!

Nei, no har eg nesten glømt å drikke kaffen min. Hele nettet é sprengt. "Kommerse" og bimbo-bloggere som absolutt skal kommentere en bimbos død og gi henne en siste hyllest. Og ikkje skjønner de at det nettopp é idolisering og fotfølgelse som gjerne fører til store problemer for mennesker og dermed også tapt livskvalitet. Slike mennesker dør gjerne ung sjøl om 39 år må sies å være en anseelig alder for en dame med Anna Nicoles livsførsel. Andre ender gjerne sitt liv tidligere som følge av eksponeringspresset. Overdoser, alkoholisering, mord, sjølmord og livstruende sykdommer é hovedsaklig dødsårsaker til mennesker som opplever et medie-press og en overeksponering som følge av kjendis-status.

Stakkars det lille barnet som har mistet sin mor, men kanskje det var til det beste. Kan ikkje tenke meg en normal og sunn oppvekst for et barn med Anna Nicole som mor. Og bimbo var hun pr. def. Lite intelligent å sette seg sjøl i en slik situasjon når hun en gang i fremtiden skulle ha barn.

Alle vet konsekvensene av kjendis-status, det é godt dokumentert. Allikevel utsetter man seg for det. Særlig unge kvinner har lett for å søke mot den statusen fordi det frister med anerkjennelsen det gir. Og likeledes frister det med pengene man kan tjene på en slik måte. Men, Curiosity killed the cat! Man kan like gjerne bli narkoman direkte. Det har man tross alt langt på vei begynt å debattere rundt for å lage en fungerende avvennings-institusjon. Men kjendis-status, som virker som narkotika og gjerne tar livet av mennesker alt for tidlig, finnes det ingen avvennings-institusjoner for.

Det é ikkje engang debattert som et økende problem at unge gjerne søker etter statusen for anerkjennelse og sin egen selvfølelses del. Heller ikkje de negative konsekvensene som at unge gjerne føler seg utilpass i samfunnet grunnet all eksponeringen av "vellykkede" kjendiser i reklamen é et debatt-emne i helse-Norge eller på det politiske plan. Økende antall sjølmord, narkomane og prostituerte som følge av reklame-press, é og et lite debattert emne. Det økende presset mot de unge i dag é rett og slett en følge av kommersialisering av samfunnet fra "næringslivets" side. Og næringslivet i dag fremstår som kynisk og umoralsk. De benytter seg fullt ut av idolisering og den reklame-verdi det har. Dette uten å ta ansvar for følgene de utsetter sine barn for.

Idolisering kan likestilles med å gi noen andre et narkotikum som det ikkje finnes en kur for. Folk som driver å idoliserer andre kan likestilles med PUSHERE. Idolisering stinker! Det samme gjør næringslivets reklamer...

Det handler om ære...

sier fengslede gjengledere. Hvilken ære då? De sitter jo i fengsel.

Det é ikkje mykje ære i å komme til et land og ikkje innrette seg etter landets kultur og regler. Det é ikkje mykje ære i å bli ønsket velkommen et sted for så å gi vertene en på trynet. Det é overhodet ingen ære i kriminalitet.

Det kan virke som om mange har misforstått og satt ære i sammenheng med det å ha mykje jordisk gods som store BMW'er, store gullkjeder og et hus fullt av strømsløsende teknologiske ting. Dette kalles kapitalisme og é ikkje særlig ærefullt. Kapitalisme é skapt av folk som undertrykker andre for egen vinning. Vi har endel glimrende eksempler på kapitalist-svin i dette landet og har kjempet mot dem i gjenger kalt fagforeninger for å bedre våre kår, men aldri blitt kriminelle gjenger nettopp fordi det ikkje é noe særlig ære over det å være kriminell. De som har gjennom årtier kjempet gjennom fagforeninger é de eneste som har kjempet en ærefull kamp.

Det kan virke som om mange har misforstått og satt respekt i sammenheng med det å undertrykke andre mennesker for å oppnå frykt. Respekt handler om gjensidighet. Om det å være med-menneske. Den eneste måten å få respekt på, é å behandle alle andre med respekt. Man skal behandle alle likt uansett tilhørigheter som alder, kjønn, rase og religion. Da nytter det ikkje å skyte villt rundt seg med våpen for så å stikke av å gjemme seg for følgene av det man har gjort i en gjeng. Slike mennesker kaller man for pyser og de oppnår aldri respekt. Konsekvensene av slike pyse-handlinger fører til diskriminering og hat, aldri respekt.

Ære og respekt kan ikkje kjøpes! Derfor har kapitalist-svin gjerne lite venner. Gode venner VIL gå gjennom ild og vann for en, ikke fordi de på grunn av en eller forpliktelse i form av en gjeng-kodeks.

Ære og respekt kan ikkje stjeles! Derfor vil alltid gjeng-medlemmer bli skydd som pesten og aldri bli endel av det gode fellesskap. I vårt samfunn blir kriminelle gjenger derfor sett på med gru og skam.

Det é ikkje tøft å stjele!
Det é ikkje tøft å dø!

BIMBO-liste!

Siden det ikkje é frokost-tv i dag, blir det lite å ta seg te! Blir derfor litt "gliding" rundt på nettet. Og så var eg atter engang så dum at eg klikket meg inn på blogg.no. Og der dukket en laaaaaang liste med bilder fra disse med stor trang til å blotte seg fram. Intet å si, bare bilder med puddinger i nisse-bikini-antrekk osv. Rett nok, sa de jo nokke då..... som *Merry X-Mas* og M.R.P = Michael R. Productions ;) takk for ikveld dere!! Sees imorra ;) eller Det ble strippeshow for gutta på RÅ i natt også gitt...........

Så no, i mangel av frokost-tv og i kjent bimbo-stil (har ingenting fornuftig å si eg...) skal eg lage meg en huske-liste over disse puddingene sånn at eg for fremtiden ikkje tilfeldigvis klikker meg inn på de bloggene igjen (det hender eg é litt trøtt i trynet før tredje koppen kaffi). Dessuten har eg behov for å få ut irritasjonen over sånne kjerringer. MEN, også det motsatte kjønn kan gjøre seg fortjent til å komme med på listen. Listen kan også brukes til å oppnå en tilstand av total likegyldighet for de bruker den. Kriteriene for å havne på listen é enkle:

selvsentrert med stor trang til å blotte seg
ikkje nokke særlig å si, legger ut totalt uinteressante bilder uten humor (eller lokal humor)
"mote-hektet"
ensporet
shopping-gale
et nytt kriterie pr. 28032007: reklame for firma på blogg

Listen vil bli oppdater daglig før eg har fått mine tre kopper kaffi!

ahinoma.blogg.no
alexandermoen.blogg.no
alexmartine.blogg.no
amie.blogg.no
anettemarie.blogg.no
anikkenfarinetti.blogg.no
atletich.blogg.no
atrius.blogg.no
aynakristiansen.blogg.no
babs.blogg.no
beatheg.blogg.no
birgittemarielle.mobilblogg.no
boootch.blogg.no
breaknecks.blogg.no
camillafors.blogg.no
carlita.blogg.no
cathrineaschim.blogg.no
ceciliefalch.blogg.no
celeste.blogg.no
charlottefredriksen.blogg.no
charlypooh.blogg.no
citygirl.blogg.no
classy.blogg.no
cynthiar.blogg.no
daheerbest.blogg.no
dalle.blogg.no
darkside.blogg.no
djvibes.blogg.no
dorthe2.blogg.no
eddie.blogg.no
eileenk.blogg.no
elaxel.blogg.no
eli.blogg.no
eyecandy.blogg.no
foxypuma.blogg.no
glamdamer.blogg.no (camilla@glamdamer.com)
gutta.blogg.no
hannemarie.blogg.no
hannesin.blogg.no
heidiandresen.blogg.no
heidigs.blogg.no
helenerask.blogg.no
henriksporsheim.blogg.no
ingvildtelle.blogg.no
ipablo.blogg.no
janettew.blogg.no
jeanettebye.blogg.no
jeanetteersdal.blogg.no
jeanettepaulsen.blogg.no
jjd.blogg.no
johannesbrun.blogg.no
karna.sprayblogg.no
karpediem.blogg.no
katawagner.blogg.no
katie85.blogg.no
katrinemarstrander.blogg.no
katriner.blogg.no
keem.blogg.no
kinevictoria.mobilblogg.no
kleven.blogg.no
levalivet.blogg.no
lindakristin.blogg.no
lindakristine.blogg.no
linejorgensen.blogg.no
linexludd.blogg.no
linni.blogg.no
malinvirginia.blogg.no
margretheb.blogg.no
mariesvensson.blogg.no
marineste.blogg.no
maritabrahamsen.blogg.no
mcwhale.blogg.no
merethen.blogg.no
metern1.mobilblogg.no
michaelrproductions.blogg.no
mollysheaven.sprayblogg.no
monamoore.blogg.no
nankathrine.blogg.no
natasha.blogg.no
nathalie2.blogg.no
notpron.blogg.no
paytwo.blogg.no
petterbilstad.blogg.no
pinkygrl.blogg.no
pusa.blogg.no

queenof.blogg.no
rafiq.blogg.no
rachel.blogg.no
sandrabella.blogg.no
sanha.blogg.no
sannasbutikk.sprayblogg.no
severin.blogg.no
sherina.blogg.no
showroom.blogg.no
siljemariela.blogg.no
siriknutsen.blogg.no
sofiesl.blogg.no
spezy.blogg.no
starlet.blogg.no
starletmodels.blogg.no
stinemarie.blogg.no
stinesaetre.blogg.no
storemotegarderoben.blogg.no
stravinsky.blogg.no
teresa.blogg.no
theass.blogg.no
thebubble.blogg.no
tinytine.blogg.no
trineliseaustad.blogg.no
tommegil.blogg.no
tonjeponje.blogg.no
tovelill.blogg.no
victory.blogg.no
yassminealexandra.blogg.no
zolvi.blogg.no
zophia.blogg.no

Hvis noen, mot all formodning, skulle føle seg støtt av å havne på listen, så gjør gjerne det! Hvis noen skulle tro at rekkefølgen på listen har noe å si, så gjør gjerne det også!
Hvis noen har forslag til listen, legg inn en kommentar med blogg-url

 

12. juli 2011

Beklageligvis ser jeg i ettertid at kriteriene for å havne på Bimbolisten ville ha ført til at listen ville blitt lang som ett vondt år hvis eg skulle fortsatt å oppdatere den. Det vil i grunnen si at nordmenn flest é noen egosentriske drittsekker som ikkje engang ser farene ved å "amerikanisere" seg. Man kan i dag si at nordmenn é en slags "mainstream population" som ikkje vil skille seg fra saueflokken og har glemt alle verdier landet vårt ble tuftet på. Eg é litt lei for å si det, men vi kunne ha hatt godt av en krig og masser av elendighet. For vår medfølelse til og solidaritet overfor andre mennesker dypt begravd.


Hjelp!!!

Det ser ut til at eg har havnet på et blogg-sted midt iblant de mest forfengelige puddingene i verden. Vet ikkje helt kordan eg skal forholde meg til barbiedukker med oppblåste sikaflex-pupper og en hjerne som stort sett ikkje kan tenke på annet enn det neste laget med neglelakk. De mener jo sikkert bra når de snakker om krig og fred og sånt... og hater egoister... men, saken é slik at de har en ønskeliste til jul på størrelse med folkebiblioteket og ikkje har en anelse om definisjonen på en egoist. Så flyr de verden rundt på "foto-shoots" for å betale for sin egosentriske tilværelse mens luften rundt de bare forringes og søppelet ramler ned i hodet på oss uskyldige tog-reisende.

Og midt oppi dette har eg havnet. Eg som ikkje engang kjøper et pornoblad har havnet midt oppi blogger med pr-kåte jentunger som bombarderer sine omgivelser med elendige bilder og stinkende parfyme (heldigvis é ikkje internett så interaktivt at vi kan kjenne lukten). Og bildene é ikkje bra fordi det é bilder av en pen dame, det kreves mer enn som så. I hvert fall etter en folkelig standard.

Det verste med dette scenariet é rett og slett at de ikkje benevner seg sjøl med sitt rette navn, men som foto-modeller. Dette utviser lite yrkes-stolthet. Enhver som selger kropp eller kjønn é etter min oppfatning ho..r, og ingenting mindre. Det spiller liten rolle om de selger det til en fotograf eller et mote-magasin, saken é at de selger det.....

Nei, heretter kommer eg til å gå minst mulig inn på http://www.blogg.no for å logge inn. Skulle bare ønske at blogg.no hadde vært mer stabil så eg kunne logge inn på en normal måte. Men det é ikkje sånn, og kanskje på grunn av alle de som på død og liv skal vise frem dårlig bilder til enhver tid.