VOLDTEKT Ja til et fargerikt fellesskap?Flerkulturelt skal det vre! Men akseptere at andre kulturer opptrer p annet vis overfor kvinner som i stadig strre grad kler seg som horer p Reperbahn og Red Light District skal vi ikkje. D skal vi tviholde p den norske kulturen som overhodet ikkje nokke bedre enn andre nr det kommer til voldtekter. Vi bare voldtar i det skjulte (heme eller p fest) i stedet.

Debattene rundt den siste tidens overfalls-voldtekter glemmer totalt fokusere p menns rettigheter. I dag, p selveste kvinnedagen, kan man virkelig lure p kjnnskampen og retningen den har tatt. Likestilling..... finnes det? Kor mannsdagen d?

Menn skal liksom bare godta at kvinner kler seg utfordrende. Men sprsmlet blir d kem de utfordrer? hensikten kle seg seksuelt opphissende for menn? Hvilke rettigheter har d menn? Skal ikkje menn f bevege seg fritt uten seksuelt press fra kvinner? Vi klasebombes ogs av bilder med mer eller mindre pkledde kvinner i alle medier. Enorme mengder bilder lagt ut p ethvert nettsted. De til og med lagt p nett av kvinner sjl. Dermed har kvinner sjl en stor del av ansvaret for "sexifisere" seg. Finnes det overhodet noen kvinner som tar hensyn til menn snn som utviklingen gr? Jaja, bortsett fra de som kler seg utelukkende for f menns oppmerksomhet for en kveld eller natt d...

Menn vil ikkje bli bombet med bilder av halvnakne lsslupne kvinner. Det delegger spenningen og fantasien rundt kvinnen og ur-instinktene blir ustanselig kuet til frustrasjonens rand. Det kan virke som om kvinner ikkje tenker p annet enn bruke urkreftene for sin egen vinning, uten tenke p hvilke konsekvenser det har for menn. I klesveien skriker de kom og pul meg, men skjer det skriker de voldtekt. Kem bryr seg om bagateller som motstridende signaler sendt av kvinnene sjl?

Bryr kvinner seg om hvilke signaler de sender til omverden? De fremstr mer eller mindre som kyniske egoister. I vestlige land der forspling av natur og sinn i stor grad har gjort at alle snn noenlunde har lrt kue sine urkrefter, gr det snn noenlunde bra for kvinner fare frem p en kynisk mte. Nr vi s skal ha et fargerikt fellesskap der menn fra fjernere himmelstrk, som er i mer kontakt med urmennesket (og/eller har en annen kulturell oppfatning av klr) skal prve beholde sin identitet og kultur, blir det store konflikter rundt den vestlige klesstilen. Og kvinnene sjl driter tydeligvis i dette. De til og med gr s langt kalle det en rettighet, tar det inn som en del av likestillingskampen f kle seg s uanstendig de vil. ikkje det hensynslst? Kvinner har i dag et tredje skjult vpen i sin krig. Det gr p skjule minst mulig. De to frste var trer og sminke...

(mesteparten er utdrag fra et foredrag i mannafronten)

UNNSKYLD BIMBOER og alle andre for den saks skyld

Har vrt borte en stund og nr jeg s logger p igjen ser jeg at kommentarene p to av mine innlegg ser ut som debatt-forum i en avis der man ville avskaffe demokratiet. Har derfor funnet ut at det beste bli voksen og unnskylde seg.

Unnskyld til alle bimboene som s overfladisk, selvsentrert, ekshibisjonistisk og lite intelligent at de absolutt m ligge ut bilder av seg sjl i underty eller halvnaken med sine silikon-infiserte pupper og feite bakender struttende rett i trynet p mindrerige som skulle vre s uheldige blogge p et sted som ikkje omfattes av noe kjent pornofilter. Beklager samtidig for rive i stykker dokkars illusjon om at dokkar s gode forbilder for andre og en ndvendighet for menneskeheten at det pse ut med bilder, fra skalte "fotoshoots" der dokkar tar betaling for kle av dokkar, et "must".

Beklager ogs s mykje til de bimboene som liker shopping, mote og reiser for at eg faktisk forstr at dokkars overforbruk av sminke, klr, reiser osv. hovedgrunn til at barn og slaver i andre deler av verden har arbeid og at vi fr mindre strmregninger som flge av at det globale miljet gr til helvete og det jevnt over blir varmere i vret.

Til alle "fans" som s nysjerrige, underdanig og/eller ikkje nsker vre seg sjl, men noen andre i stedet. Beklager s mye at eg ikkje skjnner at dokkar driter i det skadelige ved drive forskjellsbehandling og sette noen mennesker hyere enn andre. Beklager ogs til foreldre av slike "fans" for at de som mentorer og forbilder for sine barn har sviktet totalt. Nr alt kommer til alt det fans og andre med en skalt sunn nysjerrighet som srger for at de som jobber i blader som Se og Hr og paparazzier som fotflger folk p liv og dd fr sin betaling og kan fortsette sitt sladder-arbeid.

Beklager ogs for at eg forstr, at alle pr-kte b-kjendiser og lokale helter som fler behov for bombardere sine "fans" og samtidig alle andre med all mulig skitt for vise frem sine ugudelige skikkelser i tide og utide, ikkje gjr dette i god samfunnsnd men for skape mest mulig blest rundt seg sjl eller av panisk redsel for bli glemt fordi de ikkje har noe mer meningsfyllt bidra med. Likes m eg ogs f si unnskyld for at eg ikkje skjnner korfor de fler seg sttt av en som ikkje har noen respekt for deres egosentriske fremgangsmte.

En spesiell unnskyldning gr til alle dyslektikere og kvinner som ikkje engang klarer lese det eg faktisk skriver, men tilegner det helt andre meninger ved hjelp av sine elendige lesekunnskaper (det trengs virkelig et kunnskapslft) eller det velkjente fenomenet lese mellom linjene. Dokkar har min dypeste medflelse for totalt mangle evnen til og forst at en spade en spade.

Til slutt vil eg ogs rette en generell beklagelse til enkelte kommentatorer for at eg ikkje en sur, gammal, dvask og ensom gubbe som irriterer seg over alt, men en opportunist mot dem som ikkje har intelligens og/eller moral nok til skjnne at de med sin uendelige forspling av bde moder jord og unge sinn istand til utfre det ingen verdenskrig enn har klart: Nemlig gjre moder jord ulevelig for alle som mtte vre s uheldig bli fdt i fremtidige generasjoner.

Og til dem som overhodet ikkje har forsttt konseptet med trykkefrihet og retten til egne meninger, dra te hel..te. Man blir ikkje selvstendig av prve og vre make til alle andre, men av tenke sjl og gjre seg opp egne meninger basert p egne erfaringer. S intet godt kommer ut av flge en flokk uansett hvor trygt det enn fles. D kan dokkar like godt bosette dokkar i et diktatur...

Tusen takk for oppmerksomheten og ha en fortsatt god dag!

En Bimbo dd!

Nei, no har eg nesten glømt å drikke kaffen min. Hele nettet é sprengt. "Kommerse" og bimbo-bloggere som absolutt skal kommentere en bimbos død og gi henne en siste hyllest. Og ikkje skjønner de at det nettopp é idolisering og fotfølgelse som gjerne fører til store problemer for mennesker og dermed også tapt livskvalitet. Slike mennesker dør gjerne ung sjøl om 39 år må sies å være en anseelig alder for en dame med Anna Nicoles livsførsel. Andre ender gjerne sitt liv tidligere som følge av eksponeringspresset. Overdoser, alkoholisering, mord, sjølmord og livstruende sykdommer é hovedsaklig dødsårsaker til mennesker som opplever et medie-press og en overeksponering som følge av kjendis-status.

Stakkars det lille barnet som har mistet sin mor, men kanskje det var til det beste. Kan ikkje tenke meg en normal og sunn oppvekst for et barn med Anna Nicole som mor. Og bimbo var hun pr. def. Lite intelligent å sette seg sjøl i en slik situasjon når hun en gang i fremtiden skulle ha barn.

Alle vet konsekvensene av kjendis-status, det é godt dokumentert. Allikevel utsetter man seg for det. Særlig unge kvinner har lett for å søke mot den statusen fordi det frister med anerkjennelsen det gir. Og likeledes frister det med pengene man kan tjene på en slik måte. Men, Curiosity killed the cat! Man kan like gjerne bli narkoman direkte. Det har man tross alt langt på vei begynt å debattere rundt for å lage en fungerende avvennings-institusjon. Men kjendis-status, som virker som narkotika og gjerne tar livet av mennesker alt for tidlig, finnes det ingen avvennings-institusjoner for.

Det é ikkje engang debattert som et økende problem at unge gjerne søker etter statusen for anerkjennelse og sin egen selvfølelses del. Heller ikkje de negative konsekvensene som at unge gjerne føler seg utilpass i samfunnet grunnet all eksponeringen av "vellykkede" kjendiser i reklamen é et debatt-emne i helse-Norge eller på det politiske plan. Økende antall sjølmord, narkomane og prostituerte som følge av reklame-press, é og et lite debattert emne. Det økende presset mot de unge i dag é rett og slett en følge av kommersialisering av samfunnet fra "næringslivets" side. Og næringslivet i dag fremstår som kynisk og umoralsk. De benytter seg fullt ut av idolisering og den reklame-verdi det har. Dette uten å ta ansvar for følgene de utsetter sine barn for.

Idolisering kan likestilles med å gi noen andre et narkotikum som det ikkje finnes en kur for. Folk som driver å idoliserer andre kan likestilles med PUSHERE. Idolisering stinker! Det samme gjør næringslivets reklamer...

Det handler om re...

sier fengslede gjengledere. Hvilken ære då? De sitter jo i fengsel.

Det é ikkje mykje ære i å komme til et land og ikkje innrette seg etter landets kultur og regler. Det é ikkje mykje ære i å bli ønsket velkommen et sted for så å gi vertene en på trynet. Det é overhodet ingen ære i kriminalitet.

Det kan virke som om mange har misforstått og satt ære i sammenheng med det å ha mykje jordisk gods som store BMW'er, store gullkjeder og et hus fullt av strømsløsende teknologiske ting. Dette kalles kapitalisme og é ikkje særlig ærefullt. Kapitalisme é skapt av folk som undertrykker andre for egen vinning. Vi har endel glimrende eksempler på kapitalist-svin i dette landet og har kjempet mot dem i gjenger kalt fagforeninger for å bedre våre kår, men aldri blitt kriminelle gjenger nettopp fordi det ikkje é noe særlig ære over det å være kriminell. De som har gjennom årtier kjempet gjennom fagforeninger é de eneste som har kjempet en ærefull kamp.

Det kan virke som om mange har misforstått og satt respekt i sammenheng med det å undertrykke andre mennesker for å oppnå frykt. Respekt handler om gjensidighet. Om det å være med-menneske. Den eneste måten å få respekt på, é å behandle alle andre med respekt. Man skal behandle alle likt uansett tilhørigheter som alder, kjønn, rase og religion. Da nytter det ikkje å skyte villt rundt seg med våpen for så å stikke av å gjemme seg for følgene av det man har gjort i en gjeng. Slike mennesker kaller man for pyser og de oppnår aldri respekt. Konsekvensene av slike pyse-handlinger fører til diskriminering og hat, aldri respekt.

Ære og respekt kan ikkje kjøpes! Derfor har kapitalist-svin gjerne lite venner. Gode venner VIL gå gjennom ild og vann for en, ikke fordi de på grunn av en eller forpliktelse i form av en gjeng-kodeks.

Ære og respekt kan ikkje stjeles! Derfor vil alltid gjeng-medlemmer bli skydd som pesten og aldri bli endel av det gode fellesskap. I vårt samfunn blir kriminelle gjenger derfor sett på med gru og skam.

Det é ikkje tøft å stjele!
Det é ikkje tøft å dø!

BIMBO-liste!

Siden det ikkje frokost-tv i dag, blir det lite ta seg te! Blir derfor litt "gliding" rundt p nettet. Og s var eg atter engang s dum at eg klikket meg inn p blogg.no. Og der dukket en laaaaaang liste med bilder fra disse med stor trang til blotte seg fram. Intet si, bare bilder med puddinger i nisse-bikini-antrekk osv. Rett nok, sa de jo nokke d..... som *Merry X-Mas* og M.R.P = Michael R. Productions ;) takk for ikveld dere!! Sees imorra ;) eller Det ble strippeshow for gutta p R i natt ogs gitt...........

S no, i mangel av frokost-tv og i kjent bimbo-stil (har ingenting fornuftig si eg...) skal eg lage meg en huske-liste over disse puddingene snn at eg for fremtiden ikkje tilfeldigvis klikker meg inn p de bloggene igjen (det hender eg litt trtt i trynet fr tredje koppen kaffi). Dessuten har eg behov for f ut irritasjonen over snne kjerringer. MEN, ogs det motsatte kjnn kan gjre seg fortjent til komme med p listen. Listen kan ogs brukes til oppn en tilstand av total likegyldighet for de bruker den. Kriteriene for havne p listen enkle:

selvsentrert med stor trang til blotte seg
ikkje nokke srlig si, legger ut totalt uinteressante bilder uten humor (eller lokal humor)
"mote-hektet"
ensporet
shopping-gale
et nytt kriterie pr. 28032007: reklame for firma p blogg

Listen vil bli oppdater daglig fr eg har ftt mine tre kopper kaffi!

ahinoma.blogg.no
alexandermoen.blogg.no
alexmartine.blogg.no
amie.blogg.no
anettemarie.blogg.no
anikkenfarinetti.blogg.no
atletich.blogg.no
atrius.blogg.no
aynakristiansen.blogg.no
babs.blogg.no
beatheg.blogg.no
birgittemarielle.mobilblogg.no
boootch.blogg.no
breaknecks.blogg.no
camillafors.blogg.no
carlita.blogg.no
cathrineaschim.blogg.no
ceciliefalch.blogg.no
celeste.blogg.no
charlottefredriksen.blogg.no
charlypooh.blogg.no
citygirl.blogg.no
classy.blogg.no
cynthiar.blogg.no
daheerbest.blogg.no
dalle.blogg.no
darkside.blogg.no
djvibes.blogg.no
dorthe2.blogg.no
eddie.blogg.no
eileenk.blogg.no
elaxel.blogg.no
eli.blogg.no
eyecandy.blogg.no
foxypuma.blogg.no
glamdamer.blogg.no (camilla@glamdamer.com)
gutta.blogg.no
hannemarie.blogg.no
hannesin.blogg.no
heidiandresen.blogg.no
heidigs.blogg.no
helenerask.blogg.no
henriksporsheim.blogg.no
ingvildtelle.blogg.no
ipablo.blogg.no
janettew.blogg.no
jeanettebye.blogg.no
jeanetteersdal.blogg.no
jeanettepaulsen.blogg.no
jjd.blogg.no
johannesbrun.blogg.no
karna.sprayblogg.no
karpediem.blogg.no
katawagner.blogg.no
katie85.blogg.no
katrinemarstrander.blogg.no
katriner.blogg.no
keem.blogg.no
kinevictoria.mobilblogg.no
kleven.blogg.no
levalivet.blogg.no
lindakristin.blogg.no
lindakristine.blogg.no
linejorgensen.blogg.no
linexludd.blogg.no
linni.blogg.no
malinvirginia.blogg.no
margretheb.blogg.no
mariesvensson.blogg.no
marineste.blogg.no
maritabrahamsen.blogg.no
mcwhale.blogg.no
merethen.blogg.no
metern1.mobilblogg.no
michaelrproductions.blogg.no
mollysheaven.sprayblogg.no
monamoore.blogg.no
nankathrine.blogg.no
natasha.blogg.no
nathalie2.blogg.no
notpron.blogg.no
paytwo.blogg.no
petterbilstad.blogg.no
pinkygrl.blogg.no
pusa.blogg.no

queenof.blogg.no
rafiq.blogg.no
rachel.blogg.no
sandrabella.blogg.no
sanha.blogg.no
sannasbutikk.sprayblogg.no
severin.blogg.no
sherina.blogg.no
showroom.blogg.no
siljemariela.blogg.no
siriknutsen.blogg.no
sofiesl.blogg.no
spezy.blogg.no
starlet.blogg.no
starletmodels.blogg.no
stinemarie.blogg.no
stinesaetre.blogg.no
storemotegarderoben.blogg.no
stravinsky.blogg.no
teresa.blogg.no
theass.blogg.no
thebubble.blogg.no
tinytine.blogg.no
trineliseaustad.blogg.no
tommegil.blogg.no
tonjeponje.blogg.no
tovelill.blogg.no
victory.blogg.no
yassminealexandra.blogg.no
zolvi.blogg.no
zophia.blogg.no

Hvis noen, mot all formodning, skulle fle seg sttt av havne p listen, s gjr gjerne det! Hvis noen skulle tro at rekkeflgen p listen har noe si, s gjr gjerne det ogs!
Hvis noen har forslag til listen, legg inn en kommentar med blogg-url

12. juli 2011

Beklageligvis ser jeg i ettertid at kriteriene for havne p Bimbolisten ville ha frt til at listen ville blitt lang som ett vondt r hvis eg skulle fortsatt oppdatere den. Det vil i grunnen si at nordmenn flest noen egosentriske drittsekker som ikkje engang ser farene ved "amerikanisere" seg. Man kan i dag si at nordmenn en slags "mainstream population" som ikkje vil skille seg fra saueflokken og har glemt alle verdier landet vrt ble tuftet p. Eg litt lei for si det, men vi kunne ha hatt godt av en krig og masser av elendighet. For vr medflelse til og solidaritet overfor andre mennesker dypt begravd.


Hjelp!!!

Det ser ut til at eg har havnet på et blogg-sted midt iblant de mest forfengelige puddingene i verden. Vet ikkje helt kordan eg skal forholde meg til barbiedukker med oppblåste sikaflex-pupper og en hjerne som stort sett ikkje kan tenke på annet enn det neste laget med neglelakk. De mener jo sikkert bra når de snakker om krig og fred og sånt... og hater egoister... men, saken é slik at de har en ønskeliste til jul på størrelse med folkebiblioteket og ikkje har en anelse om definisjonen på en egoist. Så flyr de verden rundt på "foto-shoots" for å betale for sin egosentriske tilværelse mens luften rundt de bare forringes og søppelet ramler ned i hodet på oss uskyldige tog-reisende.

Og midt oppi dette har eg havnet. Eg som ikkje engang kjøper et pornoblad har havnet midt oppi blogger med pr-kåte jentunger som bombarderer sine omgivelser med elendige bilder og stinkende parfyme (heldigvis é ikkje internett så interaktivt at vi kan kjenne lukten). Og bildene é ikkje bra fordi det é bilder av en pen dame, det kreves mer enn som så. I hvert fall etter en folkelig standard.

Det verste med dette scenariet é rett og slett at de ikkje benevner seg sjøl med sitt rette navn, men som foto-modeller. Dette utviser lite yrkes-stolthet. Enhver som selger kropp eller kjønn é etter min oppfatning ho..r, og ingenting mindre. Det spiller liten rolle om de selger det til en fotograf eller et mote-magasin, saken é at de selger det.....

Nei, heretter kommer eg til å gå minst mulig inn på http://www.blogg.no for å logge inn. Skulle bare ønske at blogg.no hadde vært mer stabil så eg kunne logge inn på en normal måte. Men det é ikkje sånn, og kanskje på grunn av alle de som på død og liv skal vise frem dårlig bilder til enhver tid.