Plattgatter 29'

dsc04280

nskeliste!

Alle har en ønskeliste til jul. Her é min:

Drastisk nedgang i flytrafikk.
(tog é det eneste miljøvennlige alternativet)
Forbud mot reklame.
(reklame får barn og unge til å føle seg utilpass og fører til fjell av søppel)
Slutt på overforbruk.
(det é rett og slett flaut å være nordmann i dag, før var nordmenn kvalitetsbevisste)
Høyere satser på sosialhjelp.
(verdens rikeste land med satser langt under europeisk fattigdomsgrense)
Ærlige politikere.
(eg vet det, noen ønsker kan ikkje oppfylles)
Slutt på all vranglære.
(moderne økonomi går ut på å utbytte menneskers og naturens ressurser for egen vinning på kortest mulig tid og uten tanker for langsiktige konsekvenser)
USA's innrømmelse.
(dette é et rike bygd fullstendig på krig - hver gang økonomien i USA é dårlig lager de seg en krig - kommer også inn under vranglære)


Eg vet at dette é en spesiell ønskeliste, men eg har tak over hodet, mat i magen og klær utenpå. Kan ikkje komme på ka eg ellers trenger.

Litt om meg!

Driver egetlig på med litt av hvert, men for tiden blir det mest lydtekniker i eget lokale for å lage demo-CD for andre band. Til vanlig é eg vokalist i cover-bandet BombFishing (trenger ny bassist , så send en kommentar), men har også et hjertebarn som heter  Waste Lagoon og driver med noe så greit som progressiv rock. Vi gav ut plate 17. mai 2001, og har siden den gang lagt på is.

Bor i landets egentlige hovedstad.

Hvis eg kommer på nokke mer, skal eg heller fylle ut etter hvert.

Litt stolt (eller sein)

Har hatt internett i litt over et år no og først nå opprettet en blogg der eg kan dele mine meninger og tanker med andre. Vet egetlig ikkje korfor men det kan ha en sammenheng med at det finnes så mykje å velge mellom. Har egentlig fått utløp for min debatt-kløe i andre fora. Og no som eg endelig har en blogg, har eg plutselig blitt kritisk til ka eg skal legge ut der. Tross alt skal det være representativt for den eg é. Skal det ikkje? Eller skal det være sånn at eg lager meg en egen rolle som eg kan spille når eg blogger? Ingen får jo rede på kem eg egentlig é.

Eg har skummet igjennom en del blogger bare for å se ka andre bruker denne fantastiske muligheten til. Og det eg ser kan ramses opp med få ord. Dritt og atter dritt! Folk sin trang til å vise seg fram! Noen ser ut til å bruke blogg-servere til å sende beskjeder og dårlige bilder til hverandre (har de ikkje hørt om msn). Ikkje for å være negativ, men det é ikkje rart at serverne til slike bloggsteder blir utstabile.

Personvern!
No har det seg slik at ingen kan ta bilder av uvitende personer uten at disse blir informert. Og slettes ikkje legge dem ut på nettet uten at alle impliserte blir spurt på forhånd. Dette skjer i stor grad på servere med mulighet får å legge bilder ut. Så hvis noen finner et bilde av seg sjøl utpå nettet kan de i realiteten saksøke både fotograf og dem som har lagt dem ut på nettet.

Men, tilbake til meg sjøl. Ka skal eg bruke min blogg til? Det kommer nok de som følger litt med til å finne ut etter hvert. For mitt vedkommende står det ikkje klart for meg ennå. Det kan være eg blogger en sein natt etter å ha vært på by'n, eller en tidlig morgen etter en sein fest. Eller at eg rett og slett legger ut bilder fra en spillejobb eller nokke sånt. Å blogge på normal kveldstid har i hvert fall vist seg å være vanskelig, for ikkje å si umulig.