Uuuhh, slag UNDER beltestedet...

Dette é ment for å være til Maria som ikkje la igjen url på sine kommentarer og dermed é bortimot utilgjengelig.

Og eg "som fremstiller meg som så jævla smart"... kritiserer ingen for trangen til å eksponere seg selv i en blogg og kan dermed ikkje se noen ironi i dette. Min hensikt med blogging står fremdeles ikkje klart for meg i skrivende stund. É faktisk ganske fersk på området. Men det é vel også hensikten med slike blogg- steder. Slippe til amatørene! Selvfølgelig blir man litt irritert over andre bloggere som ser ut til å ha mykje større vyer, nesten profesjonelle, for sine blogger. Dette skaper nemlig ofte trafikk-kaos på nettet, og man møter problemer når man endelig har ånden over seg og skal blogge litt. Fokus forsvinner og det samme gjør det man egentlig skulle skrive. Da blåser man ut litt steam i stedet.

Kan du se ironien i å kritisere meg for å kritisere andre? Vet du egentlig hva ironi betyr? Vet du hvor mange typer ironi det finnes? (spørsmål gjelder også Helga Victoria) Fint, da kan du lese innleggene mine på nytt og kanskje definere hvilken type som é brukt i de forskjellige... så til slutt kan du få læreren din til å rette det hele (egentlig é du gammel nok til høyskole-nivå og da heter det foreleser, du får ta hovedoppgaven i ironi). Eg går ut ifra at dokkar har internett på skolen...

Dine kommentarer til to av mine innlegg forteller faktisk mer om deg enn hva hele min blogg til sammen forteller om meg og mitt sosiale liv.

Litt om deg:
20 år og verdensmester. Forstår deg tydeligvis mer på musikk enn en som har vært skapende og utøvende musiker lengre enn du har levd og innenfor flere sjangre enn du har fingre. Du é helt inne på alt som har med generalisering å gjøre ("alt eg gjør é å klage og syte"). For øvrig kalt bås-setting på norsk (men det visste du vel). Når det gjelder Crash, omtalte programlederen det faktisk som punk, det ble ikkje nevnt noe annet idet eg "zappet" forbi del-finalen i MGP. Og forbi ville eg, livet é for kort til å kastes bort på dårlig "mainstream". Hadde du lest et av innleggene, som omtaler meg, burde du faktisk forstått at eg ikkje har musikk som hobby, men som livsstil. Og en ting til lille venn, eg vet bedre enn en fjortis og vil selvfølgelig ikkje legge ut mykje om meg og mitt liv. Tar i stedet opp en del sære emner for å gjøre tidtrøyte mer psykologisk interessant. For øvrig é det en himmelvid forskjell på hat og kritikk.

Når det kommer til det engelske uttrykket bimbo, kan det se ut som om du é en av de som utelukkende legger noe negativt i det (kan være en fare for at du é blond eller bleiker håret, så hårsår som du fremstår som). Du é vel også en av de som skal skrive om alle eventyr, sanger og bøker fordi de inneholder ord som neger, hottentott og østlending (les; svenske i asyl, vestlendinger bruker det som skjellsord i diskriminerende forstand). Hadde eg bare omtalt kvinner (følg med Rafiq) hadde eg brukt ordet bimbette. Hadde eg vært spøkefull, hadde eg brukt uttrykket Body Impressive, Brain Optional. Men, tilbake til ironi...

Når det kommer til argumenter og mot-argumenter vil jeg bare si at enhver aksjon får en tilsvarende reaksjon. Gidder ikkje å utdype det mer for en intelligent 20-åring som deg. Når det gjelder setningsoppbygging tar eg meg kunstneriske friheter (les; skriver på dialekt/talemåte). Eg blogger ikkje for læreren og é ferdig med min avhengighet av å få gode karakterer! Og du som é tjue år og skriver bedre enn meg... kan du underbygge den påstanden? Eller foretrekker du å være totalt anonym? (hvilket é bortimot umulig siden ip-adressen é som en datamaskins fingeravtrykk på nettet) For øvrig kan det være du é flink i norsk, men norsk preger også det lille eg har sett av engelsken din.

Og til slutt en kommentar til alle drittsekkene som ikkje har råd til egen maskin, men gjentatte ganger slenger drit anonymt (gjelder deg også LiZa):

Beklager så mykje at dokkar føler dokkar støtt, men kommentarene dokkars é så intelligente at Karpe Diem bare rotfester seg enda mer på bimbo-listen.

Ha en fin søndag!

Jvla irriterende!

No é den bloggen nede igjen. Tar liksom all gøy'en ut av å stå grytidlig opp. Det blir ikkje helt det samme å sitte og skriv i wordpad for så å lime det inn etterpå. Men skrive det må man jo. I hvert fall så lenge man é innstillt på det og faktisk har krøpet opp av den gode varme sengen og allerede satt på kaffen. Fa'n det é en hel time til frokost-tv også. Snakk om dritt!

Og på toppen av det hele så é det fa'n ta meg svensker som driver serveren som blogg.no befinner seg på. DET é kvalitets-ironi. Nei, eg får tenne nokken "värmeljus" og hente meg en kopp kaffi..... det é ikkje rart at det é ustabilt som Emil og Pippi då. Og sikkert derfor det é gratis! Dessuten, kem andre gidder å samle på all dritten vi nordmenn ligger fra oss på nettet!

Dette viser også vår egen sårbarhet. Og då tenker eg mennesker generelt og ikkje bare nordmenn/svensker. Eg kom rett fra drømmeland med klare intensjoner og beskjeder og rett og slett hodet fullt av formidlingsglede. Slo på den bærbare, satte på kaffetrakteren og var så blogg-klar som eg bare kunne bli. Sengevarme og alt. Og kor é det no? Altså det fulle hodet. Nei, det har bare "switched" over i irritert modus. Drømmeland é liksom så langt vekke. Tenk å brå-våkne sånn då:


Temporary issues :(

We have to close down login in order to tackle all traffic.

Login will be enabled later on.

Find more info at info.blogg.se

/BlogSoft

det é ikkje bra. Ka fa'n mener de med å stenge ned pålogging for å takle all trafikken? Då skulle det si det samme som at det stengte all trafikk då.... Neida du! De slipper "kikkerne" og "kommentatorene" til... altså de som vil lese og kritisere blogger é velkommen, men vi som blogger slipper ikkje til. Ka hadde en blogg vært uten oss? Til dømes:

Temporary issues :(

We have to close down in order to tackle all emptyness.

Peeking and fussing will be enabled later on.

Find no info at info.blogg.se

/BlogSoft

Det hadde ikkje vært masse nuller og ett-tall på de svenske serverne då... bare nuller.
Mal-apropos: Det heter "I had dream" ikkje "I have a dream", for då snakker jo man i søvne. Eg prøver igjen:

Lokal tilkobling er nå koblet til
Hastighet: 100.0 MbpsUPPDATERING - MINNE TILL DATABASSERVERN
Vi har nu arbetat i 36 timmar för att skaffa mer (och rätt minne) till datbasservern.

En minnesmodul är nu på väg per flyg från tillverkaren i England. Vi har fått en "tracking code" med information som säger att minnesmodulen kommer att vara i Oslo kl 12.00 i morgon torsdag.

Vi stänger av inloggning till applikationsservern eftersom inget annat hjälper för att få tillräckliga prestanda för att göra nya inlägg. Inget är förlorat i databasen. Bloggarna kan läsas som vanligt. Kommentarer är inte avstängda.

/Blogsoft-teamet
2006-dec-13 @ 16:35:13


Nei, har du sett.... jammen virker det som om serveren ligger i Oslo. Nok en bekreftelse på teorien om at Oslo bare é ett sammensurium av trege svensker og dansker som ikkje har fått med seg diverse unionsoppløsninger.

Og skjønn logikken de som kan: De slår av inn-logging fordi ingenting annet hjelper for å få tilstrekkelig prestasjon til å gjøre nye innlegg. Kordan skal man då få lagt inn nye innlegg? Heldigvis har frokost-tv begynt.....