BIMBO-liste!

Siden det ikkje é frokost-tv i dag, blir det lite å ta seg te! Blir derfor litt "gliding" rundt på nettet. Og så var eg atter engang så dum at eg klikket meg inn på blogg.no. Og der dukket en laaaaaang liste med bilder fra disse med stor trang til å blotte seg fram. Intet å si, bare bilder med puddinger i nisse-bikini-antrekk osv. Rett nok, sa de jo nokke då..... som *Merry X-Mas* og M.R.P = Michael R. Productions ;) takk for ikveld dere!! Sees imorra ;) eller Det ble strippeshow for gutta på RÅ i natt også gitt...........

Så no, i mangel av frokost-tv og i kjent bimbo-stil (har ingenting fornuftig å si eg...) skal eg lage meg en huske-liste over disse puddingene sånn at eg for fremtiden ikkje tilfeldigvis klikker meg inn på de bloggene igjen (det hender eg é litt trøtt i trynet før tredje koppen kaffi). Dessuten har eg behov for å få ut irritasjonen over sånne kjerringer. MEN, også det motsatte kjønn kan gjøre seg fortjent til å komme med på listen. Listen kan også brukes til å oppnå en tilstand av total likegyldighet for de bruker den. Kriteriene for å havne på listen é enkle:

selvsentrert med stor trang til å blotte seg
ikkje nokke særlig å si, legger ut totalt uinteressante bilder uten humor (eller lokal humor)
"mote-hektet"
ensporet
shopping-gale
et nytt kriterie pr. 28032007: reklame for firma på blogg

Listen vil bli oppdater daglig før eg har fått mine tre kopper kaffi!

ahinoma.blogg.no
alexandermoen.blogg.no
alexmartine.blogg.no
amie.blogg.no
anettemarie.blogg.no
anikkenfarinetti.blogg.no
atletich.blogg.no
atrius.blogg.no
aynakristiansen.blogg.no
babs.blogg.no
beatheg.blogg.no
birgittemarielle.mobilblogg.no
boootch.blogg.no
breaknecks.blogg.no
camillafors.blogg.no
carlita.blogg.no
cathrineaschim.blogg.no
ceciliefalch.blogg.no
celeste.blogg.no
charlottefredriksen.blogg.no
charlypooh.blogg.no
citygirl.blogg.no
classy.blogg.no
cynthiar.blogg.no
daheerbest.blogg.no
dalle.blogg.no
darkside.blogg.no
djvibes.blogg.no
dorthe2.blogg.no
eddie.blogg.no
eileenk.blogg.no
elaxel.blogg.no
eli.blogg.no
eyecandy.blogg.no
foxypuma.blogg.no
glamdamer.blogg.no (camilla@glamdamer.com)
gutta.blogg.no
hannemarie.blogg.no
hannesin.blogg.no
heidiandresen.blogg.no
heidigs.blogg.no
helenerask.blogg.no
henriksporsheim.blogg.no
ingvildtelle.blogg.no
ipablo.blogg.no
janettew.blogg.no
jeanettebye.blogg.no
jeanetteersdal.blogg.no
jeanettepaulsen.blogg.no
jjd.blogg.no
johannesbrun.blogg.no
karna.sprayblogg.no
karpediem.blogg.no
katawagner.blogg.no
katie85.blogg.no
katrinemarstrander.blogg.no
katriner.blogg.no
keem.blogg.no
kinevictoria.mobilblogg.no
kleven.blogg.no
levalivet.blogg.no
lindakristin.blogg.no
lindakristine.blogg.no
linejorgensen.blogg.no
linexludd.blogg.no
linni.blogg.no
malinvirginia.blogg.no
margretheb.blogg.no
mariesvensson.blogg.no
marineste.blogg.no
maritabrahamsen.blogg.no
mcwhale.blogg.no
merethen.blogg.no
metern1.mobilblogg.no
michaelrproductions.blogg.no
mollysheaven.sprayblogg.no
monamoore.blogg.no
nankathrine.blogg.no
natasha.blogg.no
nathalie2.blogg.no
notpron.blogg.no
paytwo.blogg.no
petterbilstad.blogg.no
pinkygrl.blogg.no
pusa.blogg.no

queenof.blogg.no
rafiq.blogg.no
rachel.blogg.no
sandrabella.blogg.no
sanha.blogg.no
sannasbutikk.sprayblogg.no
severin.blogg.no
sherina.blogg.no
showroom.blogg.no
siljemariela.blogg.no
siriknutsen.blogg.no
sofiesl.blogg.no
spezy.blogg.no
starlet.blogg.no
starletmodels.blogg.no
stinemarie.blogg.no
stinesaetre.blogg.no
storemotegarderoben.blogg.no
stravinsky.blogg.no
teresa.blogg.no
theass.blogg.no
thebubble.blogg.no
tinytine.blogg.no
trineliseaustad.blogg.no
tommegil.blogg.no
tonjeponje.blogg.no
tovelill.blogg.no
victory.blogg.no
yassminealexandra.blogg.no
zolvi.blogg.no
zophia.blogg.no

Hvis noen, mot all formodning, skulle føle seg støtt av å havne på listen, så gjør gjerne det! Hvis noen skulle tro at rekkefølgen på listen har noe å si, så gjør gjerne det også!
Hvis noen har forslag til listen, legg inn en kommentar med blogg-url

 

12. juli 2011

Beklageligvis ser jeg i ettertid at kriteriene for å havne på Bimbolisten ville ha ført til at listen ville blitt lang som ett vondt år hvis eg skulle fortsatt å oppdatere den. Det vil i grunnen si at nordmenn flest é noen egosentriske drittsekker som ikkje engang ser farene ved å "amerikanisere" seg. Man kan i dag si at nordmenn é en slags "mainstream population" som ikkje vil skille seg fra saueflokken og har glemt alle verdier landet vårt ble tuftet på. Eg é litt lei for å si det, men vi kunne ha hatt godt av en krig og masser av elendighet. For vår medfølelse til og solidaritet overfor andre mennesker dypt begravd.


Kommentarer:
Postet av:

Dette er det dummeste jeg har sett. De bloggene er uinterresante for DEG, ikke for alle andre. Så hvorfor henge seg så utrolig opp i det? Kjendis blogger er interresante for fansen. Karpe Diems blogg er fylt med humor, du må bare skjønne den.

16.12.2006 @ 12:29
Postet av: Eli

Det syntes jeg også var en ganske så latterlig liste hvis jeg får si meninga mi. En blogg er der man kan skrive og ta bilde av alt man vil. Og som personen over sier, så er f.eks kjendisblogger interessante for fansa, og ikke for ALLE mennesker. Kommer ann på personen og hva den liker/ikke liker. Og det hender også noen blogger fra livet sitt for at f.eks venner og familie kan se.Enig med personen over. Blogger er forskjellige, smak og behag.

16.12.2006 @ 18:18
Postet av: FrodeFF

Til anonym!Ja, eg skrev jo det. De bloggene gir meg ingenting annet enn irritasjon! Kjendiser??? Hvilke kjendiser? Folk som tilber andre folk bør få en egen liste! Og når det kommer til Karpe Diem's blogg lokal humor...ingen andre skjønner det.Til Eli!Du kan si din mening, for all del, men det var ikkje den eg spurte etter. Og ja, min blogg é også en blogg der eg kan skrive om alt eg vil. Og eg etterlyste ingen diskusjoner om smak og behag.

16.12.2006 @ 21:47
Postet av:

Bloggen er ikke ment for andre enn de som skjønner humoren, altså fansen. Hva irriterer deg med Karpe Diems, Guttas og Breaknecks blogger?

16.12.2006 @ 22:39
Postet av: FrodeFF

Til anonym!Ka é det som irriterer deg då? Denne bloggen é ikkje ment for deg!

17.12.2006 @ 02:02
Postet av:

seriøst!! du må være en jævla ensom,sur mann!!! get a life!! Du gjør ikke annet enn å irritere deg over alt!!! Synes synd på deg..jaja..stakkars gammel mann..lever sine siste dager sur,ensom og jævlig

17.12.2006 @ 04:30
Postet av:

Haha, jeg tenkte det samme som deg over;) Hvem er denne bloggen ment for da? Deg selv, ingen andre kan like denne bloggen her.

17.12.2006 @ 15:27
Postet av: FrodeFF

Denne bloggen é i hvert fall ikkje ment for anonyme som ikkje tør stå for det de sier!

17.12.2006 @ 19:09
Postet av: hehe

trippelf.blogg.no

26.12.2006 @ 13:27
Postet av: Rafiq

Nyttig liste. Dumt at du kaller listens innhold for bimboer da. Ser jo at jeg også er en bimbo. Kan en gutt være bimbo. Trodde det het mimbo jeg? Og kan et utested være en bimbo? Godt at du følger med på bloggene her. Ellers har du masse gode ord i andre entries her.

26.01.2007 @ 01:23
URL: http://rafiq.blogg.no
Postet av: FrodeFF

En gutt kan like gjerne være bimbo som en dame, men når ordet brukes om en gutt er det ensidig negativt.Kan et utested blogge då? Hvis det, så kan det være bimbo også...tro ikkje at vi é så lite intelligent at vi ikkje snapper opp kommersielle fremstøt i blogger...

02.02.2007 @ 19:27
Postet av: tovelill

hvordan kan di gå ut å kalle meg bimbo? du vet tydeligvis ikke mye om hva jeg driver med... selv om jeg jobber som modell og har lagt ut bilder på bloggen min, er ikke det ensidig med at jeg har liten hjerne. jeg blir utrolig provosert av deg, og du bør passe munnen din littegrann....

05.02.2007 @ 00:49
Postet av: FrodeFF

Di har tydeligvis ikkje lest kriteriene for å være bimbo... dessuten é det vel ikkje munnen eg har brukt men tanker og fingre...

05.02.2007 @ 23:31
Postet av:

herregud for en utrolig irrterende mann du er! pass fingrene dine litt da!om du ikke liker bloggen min, så er det vel bare å la vær å besøke den!

06.02.2007 @ 09:50
URL: http://tovelill.blogg.no
Postet av: FrodeFF

Takk det samme!

07.02.2007 @ 02:12
Postet av: on your list..;p

herregud jeg må le ass!!! herregud!!! så utrolig sykt!!! hahaa dette var egentlig bare morsomt å lese du...ler ikke med, men av... att du gidder...;p haaa!!!

09.02.2007 @ 23:48
Postet av: carita

Hmm.. Karpediem.blogg.no er en fanside da.. Kan ikke si at de blotter seg så mye?? jeje.. Men det er jo du som irriterer deg over det da..

10.02.2007 @ 12:18
URL: http://carita.blogg.no
Postet av: LiZa

herregud så dumt! Karpe Diems blogg er mye bedre enn din så d kan bare bytte ut karpediem.blogg.no og skrive inn deg selv i stedet!

10.02.2007 @ 13:33
Postet av:

Hvis du ikke skjønner humoren betyr ikke det at den ikke er der!Men smak og behag. Tilføy denne på lista di trippelf.blogg.no, liker taper blogg i mine øyne som de andre du har skrevet opp er i dine øyne!

10.02.2007 @ 14:04
Postet av:

Det er ganske mange som skjønner Karpe Diems sin såkalte lokal humor. Og det har vært ganske mange meningsfylte innlegg på bloggen deres, men herregud, kan jo ikke bare skrive om tragedie og alvorlige ting, livet er mer enn det også!Kanskje du burde let loose litt.

10.02.2007 @ 14:07
Postet av:

du er faen meg vinner av NM i drittsekk assa! loooooser...

10.02.2007 @ 14:09
Postet av: Maria

Du som fremstiller deg som så jævla smart, ser du ikke ironien i at du kritiserer disse menneskene for trangen til å eksponere seg selv på en BLOGG? Jeg kan godt være enige i at det finnes mange "bimboer" der ute (selv om man bør tenke seg om 2 ganger før man kaller noen for dette..man kan gjerne være uenig i og mislike at jenter [evnt.gutter]fremstiller seg selv på denne måten, det betyr likevel ikke at dette er alt de er og at de ikke har krav på respekt), men for eksempel blogger som Karpe Diems er laget for fansen. Jeg ser det som en positiv ting at noen artister i Norge beholder bakkekontakten og tar seg tid til fansa (fan er forøvrig ikke ensbetydende med å TILBE noen), spesielt gjelder dette et band som har en positiv innvirkning på unge mennesker i Norge når det gjelder både syn på fattigdom, rasisme, Palestina-konflikten og likestilling. Du burde kanskje tatt deg tid til å lese mer enn ett innlegg på hver blogg før du laget denne fjortislista. (Forøvrig så har du ingen skikkelige motargumenter å komme med etter det jeg har lest du har svart på de andre kommentarene til dette innlegget. Dessuten bør du kanskje vurdere å lære deg å skrive som om du var 44-45 år og ikke som om du var en gretten tenåring som ikke har fått viljen sin av mamma akkurat denne dagen. Setningsoppbygging og argumentasjon stinker. Jeg er 20 og jeg skriver bedre enn deg.)Ha en fin helg!

10.02.2007 @ 15:28
Postet av: LiZa

helt enig Maria!:)

10.02.2007 @ 22:02
URL: http://www.karpediem1448.piczo.com
Postet av: LiZa

ey fff, ta å gå inn på karpediem.blogg.no og gå tilbake til juli 2006 og LES hva disse gutta skriver på bloggen! da tenker jeg d forandrer meninga da!

10.02.2007 @ 22:07
Postet av: Camilla Fors

Må si jeg flirte godt da jeg så at jeg var på listen din. I og med at du faktisk trykket deg inn på siden min, og tok deg tid til og faktisk se at jeg var en såkalt "bimbo" som du sier, og i tilleg lager en liste over alle de sidene du finner så interessange og trykker deg innpå. Det må jeg si alltså. Men ellers, så håper jeg det morer deg like mye som det morer meg :-)

11.02.2007 @ 00:11
URL: http://camillafors.blogg.no
Postet av: Ann Grete

Tillater meg å komme med en liten personanalyse på denne "mannen", med utgangspunkt i de opplysninger du gir om deg selv. Du har altså lite å ta deg til når det ikke er frokost-TV. Får ikke maskineriet i gang før du har fått dine 3 kopper kaffe. Er trøtt i trynet. Har behov for å ta ut din irritasjon på "sånne kjerringer". Er ikke moteinteressert.Personanalysen:- Få eller ingen iteressante hobbyer/interesser her i livet.- Eneste interessene du har er å se frokost-TV, og å klikke deg inn på blogg.no.- Moter interesserer deg ikke. Kanskje av forståelige grunner. Kroppen egner seg kanskje ikke for denslags hvis den aldri får noen form for trening jfr. ar du ikke har noe å ta deg til, og siktingskosten er kaffe.- Du har det ikke særlig godt med deg selv jfr. at du må ta ut din irritasjon på kjerringer.- Du er ganske sikkert singel i og med at du i en alder av 45 år ikke har annet kjekt å bruke starten på dagen til enn masse kaffe og blogg.no.Konklusjon:En gammel enslig gris med dvask kropp, uten sjans på damer (eller event. herrer jfr. ar du kikker inn på guttenes blogg også)og som irriterer seg på det meste. Trist liv ja! Huff og huff!!!

11.02.2007 @ 15:34
Postet av: Birgitte Marielle

Fritidsproblemer?? ;)

11.02.2007 @ 21:37
URL: http://birgittemarielle.mobilblogg.no
Postet av: keem

glad i deg!

12.02.2007 @ 15:22
Postet av: PT.

For en trist, gammel, ensom mann du må være.... En som ble avvist av en pen dame sist du var på byen, og søker hevn over alle som ser bedre ut enn deg..

12.02.2007 @ 18:21
Postet av: Malin Virginia

Ha ha ha :DEr det virkelig mulig...???Ja du har vel oppnådd det du ville med dette tenker jeg...OPPMERKSOMHET...!!! You sad, old and lonely manSer vi bor i samme by også da... TidiHåper virkelig ikke at jeg treffer på deg...Eller har jeg kanskje avvist deg på byen...??? Ha haBeklager så mye ;)*Mmmuuuaaah*

13.02.2007 @ 19:33
URL: http://malinvirginia.blogg.no
Postet av: Balle Clorin

HeiJeg har ikke egen blogg ennå, men tror du jeg kan komme på listen din når min tid som blogger kommer? Jeg lover å blottlegge meg totalt og skrive ekstreme mengder meningsløst piss. Og ja, jeg er selvsentrert, ensporet, humorløs og you name it.Håper på positivt svar.Mvh.Din kommende bestevenn, Balle Clorin

14.02.2007 @ 07:27
Postet av: Cecilie Falch

Herregud så patetisk du er ass! :pLer meg ihjel av alt du skriver på denne latterlige bloggen din, du må ha ett bra sørgelig liv!Stakkars deg lile venn :p

15.02.2007 @ 01:58
URL: http://www.ceciliefalch.blogg.no
Postet av: Renate

Bare det at du har tatt deg tid til å liste opp alle disse bloggene i alfabetisk rekkefølge viser vel mer hvilken person du er.Og hvorfor i guds navn er du inne på disse bloggene? Det er bare å la vær. Da hadde du sluppet å se alle bildene de legger ut, og du hadde spart tia med å lage denne patetiske listen.

15.02.2007 @ 17:21
Postet av: Linda

hva er din definisjon på en bimbo?

15.02.2007 @ 21:38
Postet av: Teresa

FrodeFFJeg har skrevet litt om dette i min blogg.

16.02.2007 @ 07:59
URL: http://teresa.blogg.no
Postet av: Like ikke dæ

Du e skada! Du har lite å gjøre! Du e sjalu! Du vil ha oppmerksomhet for dt du skriv av hele Norge! Men tru mæ,dt e mer negativt enn positivt. Kordan kan du si no slikt om andre menneska du ikke kjenne?? Trur du ska få dæ no bere å jøre før du ikke har flere venna ijenn,om du da har nån. Ingen vil vel være venna me en sleiping som dæ! Get a life! -fra ei som aldri dømme andre etter ka andre sier,men blir kjent først-

16.02.2007 @ 09:35
Postet av: Balle Clorin

Til "Like ikke dæ": Du dømmer aldri folk etter hva de sier, men du dømmer jo han nå, og du kjenner han ikke. Litt paradoksalt, eller?

16.02.2007 @ 19:45
Postet av: Kine

tss skal vedde på at du har sittet å ronka til de glamour modellenes bilder shæl x) du snakker om å dømme folk? du har jo dømt en hel liste men personer for å være bimboer ;S

20.02.2007 @ 16:04
Postet av: Kine

tss skal vedde på at du har sittet å ronka til de glamour modellenes bilder shæl x) du snakker om å dømme folk? du har jo dømt en hel liste men personer for å være bimboer ;S

20.02.2007 @ 16:04
Postet av: Ingrid

Ja ja, nok en kjedelig person med janteloven godt inn i ryggmargen. Har fordommer for at andre har andre verdier enn han selv og fordommer for at andre kan trives i rampelys og har et bra utseende. Kjenner noen du har på bloggfilen din som du kaller Bimbo, faktisk en av de snilleste menneskene jeg kjenner, smart, bra jobb, vakker og en utrolig positiv jente. Men du, Frode, vil bare generalisere og kalle noen dusin jenter for Bimbo...hvorfor? fordi de tar seg bra ut og er opptatt av kost og utseende..???? Jeg syntes faktisk litt synd på deg som vil gå gjennom livet og med et slikt ego og et negativt bilde av mange herlige mennesker du aldri vil ta deg tid til å bli kjent med en gang...

20.02.2007 @ 16:10
Postet av: celeste

tusen takk:) whiiiiiiiiiii - ble glad jeg:)

23.02.2007 @ 00:06
URL: http://celelste.blogg.no
Postet av:

Herregud folkens, la mannen få skrive hva han vil. At dere tar dere tid til å lese hele innleggene hans, også deretter kommenterer det han skriver viser jo hvor mye fritids dere også har!!! Greit med at det er barnslig på hva denne mannen på 40 år skiver. Men tenk da, han er så gammel, heller ikke så tiltrekkende, og sitter foran pc og skriver alt drit om andre, viser bare at han er en ensom man som ikke har noe å gjøre med hverdagen, druket opp all ølen på kiwi, som bare er etter bråk. og han har vel greid å få dere inn i fella:P Drit nå i han og hans blogg, og la bare de andre kjedlige gubbene lese hans tragiske innlegger. Så med andre ord, la han skrive de innleggene til folk som vil lese det, og ikke minst han selv. Takk for meg, og ha en god dag vidre=D

01.03.2007 @ 16:38
Postet av: ANDRE

HVA SKJER HER DA

05.03.2007 @ 11:43
Postet av: ANDRE

Går det bra mad deg Celeste?Lenge siden jeg har sett deg på skjermen..Hvordan var det å stille opp i vi Menn.Bare lurer

05.03.2007 @ 11:46
Postet av: Just me..

Kan jeg få være med på listen? kan jeg? Kan jeg????? ;S

10.03.2007 @ 17:08
URL: http://elisemarie.blogg.no
Postet av: Linda Kristin

Du får meg virkelig til å le..

06.04.2007 @ 13:17
URL: http://lindakristin.blogg.no
Postet av: olfa!!

ta så fjærn karpe's blogg!

14.04.2007 @ 15:59
Postet av: FrodeFF

Til Olfa!!

Ta og lær deg norsk.

18.04.2007 @ 02:50
Postet av:

Dette innlegget sier mer om deg enn det gjør om noen av jentene!

Tanken som slår meg,er at du er en gris som har "samlet sammen" SÅ mange blogger av jenter, som du mener er "bimboer"

02.07.2007 @ 17:29
URL: http://cathrineaas.blogg.no
Postet av:

haha ..er faktisk helt enig med deg jeg!! dette er en gjeng dritunger som ikke forstår hvordan samfunnet fungerer idag :)står å gjør seg til forran kamera og tar bilder av seg selv i speilet, men er jo ikke vanskelig å forstå at de mangler jo max oppmerksomhet og selvtilitt..og der sitter de å blogger å tror at de er så jævla deilig når folk egenklig bare ler bak ryggen deres fordi de ikke forstår hvor patetiske de faktisk er!!

02.11.2007 @ 16:44
Postet av: Marie Amanda

Synes jammen st du skal legge opp min side og, for jeg er ganske bimbo.

www.MarieAmanda.com

04.11.2007 @ 23:52
URL: http://www.MarieAmanda.com
Postet av: princessheidii.blogg.no

hahahhahahahhahah

11.11.2007 @ 14:07
Postet av: Victoria Holm

LOL!Hvilken liste vill du sitte deg selv på da? Du som er så forferdelig flink til å dømme andre utifra at du har lite å gjøre på selv! Er vel bimbo jeg også da, eller hva sier du som har så god peiling på dette her!Sett meg på listen også da, og du må vell dedikere et HELT innlegg bare til meg og fortelle meg det ene og det andre om virkeligheten og hvem som har rett og galt etc.! *ler*Du e meg en fin en!Victoria

02.05.2008 @ 20:29
URL: http://holmvictoria.blogg.no
Postet av: Victoria Holm

I`m a sexy little bitch! Jeg er bimboen over nesten alle bimboer og det er jaggu du også! Tihi!

26.05.2008 @ 14:09
URL: http://holmvictoria.blogg.no
Postet av: sylta

digger det! legg til faygundersen.blogg.no ..... herregud så flaut

04.05.2009 @ 09:36
Postet av: EGO

Stå på!

02.05.2011 @ 01:08
URL: http://lagoon.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3143311