Takk KRIPOS for nettfilter!

Selv om det i realiteten kan anses som sensurering av internett, é det klart at i kampen mot barne-pornografi må sensur av nettsteder med slikt innhold være velkommen. Selv om det ikkje alltid é lett å avgjøre alder til nakne eller påkledde jenter, går eg ut fra at KRIPOS gjør jobben sin grundig og kontakter driftsansvarlige for slike domener for å avklare på forhånd.

Knut Storberget derimot, går litt for langt. Han tar steget inn i hodet på folk for å finne ut ka de tenker på han. Med loven i hånd skal han no avlese tankene til alle som é så uheldig å få kontakt med noen som é yngre enn seg på nettet. Dette vil vel medføre at eg vil få politiet på dørene dersom eg fortsetter å småprate med guttungen til kompisen min på msn (kompisen sjøl é helt data-jomfru og tør ikkje sånn hi-tech), eller enda verre mine nieser som akkurat é blitt stor nok til å skrive onkel. Enda farligere blir det å avtale møter med de, sjøl om det é for å spandere en is eller gå på tivoli eller kino.

Då kommer Knut Storberget med politiet og avleser mine intensjoner og slenger meg i "buret" uten beviser. Ifølge artikkelen på NRK's nett (les her), kan eg bli straffet med fengsel i inntil ett år. Og her é vi inne på nok en sak som irriterer meg. Straffene i dette landet é større hvis du é så uheldig å bli tatt for å selge litt hasj til nokken kompiser, enn den é hvis du slår ned folk uten mål og mening. Faktisk kan du voldta noen og slippe "billigere" unna med det enn hvis du stjeler nokken kroner fra "feil" riking.

Skulle Knut Storberget ha gjort jobben sin skikkelig burde han ha økt minimums-straffen for all vold til 7 års fengsel uten muligheter for å få formildende omstendigheter. Strafferammene for forbrytere som ødelegger andres liv med blind vold, voldtekter osv. burdet lagt i skiktet mellom 7 til 21 år. Å slippe en volds-forbryter ut etter 3 mnd. har overhodet ingen preventiv virkning. Og en som kaster bløtekake i trynet på en politiker for å vise forakt kan få 15 år i spjellet. Dette viser at straffe-utmålingene i dette landet é helt på trynet.

Skjerp deg Knut Storberget! Gjør jobben din som politiker og ikkje begynn å leke tanke-politi. Det at dokkar totalt mangler kontakt med virkeligheten é nokke som gjør at dokkar går en enda mer utrygg framtid i møte. Så eg vil anbefale skudd-sikre vester, hus, biler, storting osv., for bløtekaker é farlige de. Og neste gang du tar en tur til midt-østen på skattebetalernes penger, ikkje plukk opp nokke fra gaten. Husk at en bløtekake é ikkje alltid det den ser ut til å være.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3143129