Fylla på "Tinget"!

Fjern alkoholserveringen på Stortinget nå! Disse idiotene som for noen år siden gjorde det ulovlig å ta en øl før man gikk i valglokalet har atter en gang tatt seg for store friheter. Og det verste é jo at kantinen på tinget é subsidiert av norske skattebetalere. Dessuten é det landet vårt de styrer, og man kan nå skjønne godt korfor de kjører "skuta" på grunn med sine pinglete avgjørelser. Alle andre arbeidsplasser i landet har strenge regler for dette, men på tinget har de ikkje engang én regel, men selger øl, vin og sprit i lunsjen.

NÅ Jens, é det på tide å vise om du é verdig til gjenvalg!

send inn meldinger til Jens Stoltenberg her: post til Jens
bruk gjerne mitt forslag:

Som Deres arbeidsgiver vil jeg nå ha fjernet all alkohol-servering på arbeidsplassen.

Dette fordi det er snakk om å utvise respekt for Deres velgere og for at vi heretter nekter å subsidiere alkohol på Stortinget av skattebetaleres (les; velgeres) penger.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eg for min del har lenge sett meg lei på disse broilerne (folkevalgte) som liksom styrer Norge. De driter på draget på alle hold. De lyger for å få seg jobb, mangler totalt ryggrad og yrkesstolthet, og sist men ikkje minst, respekt for velgerne. Nå har det seg slik at eg har gått med en "baby" i magen lenge. No kommer fødselen:

Folkeaksjonen mot vetlause politikere!

interesserte kan legge igjen e-post og vil bli kontaktet i begynnelsen av januar.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3130003