Jævla irriterende!

No é den bloggen nede igjen. Tar liksom all gøy'en ut av å stå grytidlig opp. Det blir ikkje helt det samme å sitte og skriv i wordpad for så å lime det inn etterpå. Men skrive det må man jo. I hvert fall så lenge man é innstillt på det og faktisk har krøpet opp av den gode varme sengen og allerede satt på kaffen. Fa'n det é en hel time til frokost-tv også. Snakk om dritt!

Og på toppen av det hele så é det fa'n ta meg svensker som driver serveren som blogg.no befinner seg på. DET é kvalitets-ironi. Nei, eg får tenne nokken "värmeljus" og hente meg en kopp kaffi..... det é ikkje rart at det é ustabilt som Emil og Pippi då. Og sikkert derfor det é gratis! Dessuten, kem andre gidder å samle på all dritten vi nordmenn ligger fra oss på nettet!

Dette viser også vår egen sårbarhet. Og då tenker eg mennesker generelt og ikkje bare nordmenn/svensker. Eg kom rett fra drømmeland med klare intensjoner og beskjeder og rett og slett hodet fullt av formidlingsglede. Slo på den bærbare, satte på kaffetrakteren og var så blogg-klar som eg bare kunne bli. Sengevarme og alt. Og kor é det no? Altså det fulle hodet. Nei, det har bare "switched" over i irritert modus. Drømmeland é liksom så langt vekke. Tenk å brå-våkne sånn då:


Temporary issues :(

We have to close down login in order to tackle all traffic.

Login will be enabled later on.

Find more info at info.blogg.se

/BlogSoft

det é ikkje bra. Ka fa'n mener de med å stenge ned pålogging for å takle all trafikken? Då skulle det si det samme som at det stengte all trafikk då.... Neida du! De slipper "kikkerne" og "kommentatorene" til... altså de som vil lese og kritisere blogger é velkommen, men vi som blogger slipper ikkje til. Ka hadde en blogg vært uten oss? Til dømes:

Temporary issues :(

We have to close down in order to tackle all emptyness.

Peeking and fussing will be enabled later on.

Find no info at info.blogg.se

/BlogSoft

Det hadde ikkje vært masse nuller og ett-tall på de svenske serverne då... bare nuller.
Mal-apropos: Det heter "I had dream" ikkje "I have a dream", for då snakker jo man i søvne. Eg prøver igjen:

Lokal tilkobling er nå koblet til
Hastighet: 100.0 MbpsUPPDATERING - MINNE TILL DATABASSERVERN
Vi har nu arbetat i 36 timmar för att skaffa mer (och rätt minne) till datbasservern.

En minnesmodul är nu på väg per flyg från tillverkaren i England. Vi har fått en "tracking code" med information som säger att minnesmodulen kommer att vara i Oslo kl 12.00 i morgon torsdag.

Vi stänger av inloggning till applikationsservern eftersom inget annat hjälper för att få tillräckliga prestanda för att göra nya inlägg. Inget är förlorat i databasen. Bloggarna kan läsas som vanligt. Kommentarer är inte avstängda.

/Blogsoft-teamet
2006-dec-13 @ 16:35:13


Nei, har du sett.... jammen virker det som om serveren ligger i Oslo. Nok en bekreftelse på teorien om at Oslo bare é ett sammensurium av trege svensker og dansker som ikkje har fått med seg diverse unionsoppløsninger.

Og skjønn logikken de som kan: De slår av inn-logging fordi ingenting annet hjelper for å få tilstrekkelig prestasjon til å gjøre nye innlegg. Kordan skal man då få lagt inn nye innlegg? Heldigvis har frokost-tv begynt.....

Kommentarer:
Postet av: Rafiq

Nyttig. Vi jobber med saken som du har skjønt.

26.01.2007 @ 01:25
URL: http://blogg.blogsoft.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3126689