Hjelp!!!

Det ser ut til at eg har havnet på et blogg-sted midt iblant de mest forfengelige puddingene i verden. Vet ikkje helt kordan eg skal forholde meg til barbiedukker med oppblåste sikaflex-pupper og en hjerne som stort sett ikkje kan tenke på annet enn det neste laget med neglelakk. De mener jo sikkert bra når de snakker om krig og fred og sånt... og hater egoister... men, saken é slik at de har en ønskeliste til jul på størrelse med folkebiblioteket og ikkje har en anelse om definisjonen på en egoist. Så flyr de verden rundt på "foto-shoots" for å betale for sin egosentriske tilværelse mens luften rundt de bare forringes og søppelet ramler ned i hodet på oss uskyldige tog-reisende.

Og midt oppi dette har eg havnet. Eg som ikkje engang kjøper et pornoblad har havnet midt oppi blogger med pr-kåte jentunger som bombarderer sine omgivelser med elendige bilder og stinkende parfyme (heldigvis é ikkje internett så interaktivt at vi kan kjenne lukten). Og bildene é ikkje bra fordi det é bilder av en pen dame, det kreves mer enn som så. I hvert fall etter en folkelig standard.

Det verste med dette scenariet é rett og slett at de ikkje benevner seg sjøl med sitt rette navn, men som foto-modeller. Dette utviser lite yrkes-stolthet. Enhver som selger kropp eller kjønn é etter min oppfatning ho..r, og ingenting mindre. Det spiller liten rolle om de selger det til en fotograf eller et mote-magasin, saken é at de selger det.....

Nei, heretter kommer eg til å gå minst mulig inn på http://www.blogg.no for å logge inn. Skulle bare ønske at blogg.no hadde vært mer stabil så eg kunne logge inn på en normal måte. Men det é ikkje sånn, og kanskje på grunn av alle de som på død og liv skal vise frem dårlig bilder til enhver tid.

Kommentarer:
Postet av: ramsalt

Jeg syns bare litt synd p dem jeg, I’ve been there and done that, og det tar p late som man er dum og ikke minst pen skal jeg si deg, srlig lykkelig blir man heller ikke! :) Og s tror jeg at din definisjon av en folkelig standard er litt annerledes enn det faktiske folkets hoho...

14.12.2006 @ 19:47
URL: http://ramsaltebriller.trykker.com/
Postet av: FrodeFF

Det faktiske folket, som du henviser til vel de en vil omtale som barnslig.

14.12.2006 @ 22:19

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3109229