NRK - Om produktplassering og reklame!

Kaffiiii, røyk og litt Ni-timen på NRK P1 (siden det åpenbart é den eneste kanalen som é oppe å går på nettsendingene i dag).Og i forfengelighetens navn har kommersialiseringen av NRKs programtilbud strukket seg langt og lenger. Ni-timen é ikkje det den engang var tydeligvis!

Film-anmeldelser av tydelig subjektive film-anmeldere og produktplasseringer i form av intervjuer med sjøldefinerte eksperter fra det blomstrende næringslivet i den suppen de kaller for Tigerstaden.

Først var det skrubbekrem som selvfølgelig var "ytterst nødvendig for at man skulle føle seg vel i bikinien", sa en eller annen teit Oslo-bimbo fra et navngitt kvinnemagasin og som angivelig var ekspert på velvære. No bruker ikkje eg bikini, men kjenner endel som gjør det. Og noen av de ville aldri følt seg vel i en bikini uansett om de skrubbet året rundt, mens andre gjerne stuper i bikinien med en gang solen viser trynet sitt i Bergen. Og det eneste de har skrubbet seg på nokken gang é kneet.

Det neste som var et absolutt must var selvbruningskrem. Nevnte bimbo poengterte her at 95% av hudens aldringstegn var et direkte resultat av solen. Og den angivelige selvbruningskremen skulle altså forhindre dette fordi man da hadde fått et grunnlag til å sole seg mer. Då tenkte eg at denne dama må jo ha basert all sin kunnskap på reklame og/eller kvinnemagasiner.

Solbrent kan man bli uansett om man é aldri så brun. Til og med negre (unnskyld uttrykket) blir solbrent. Og til alle de stakkars hjernevaskede som tror at det tar lengre tid å bli solbrent fordi man på forhånd é brun: blææææh. Dokkar har blitt lurt. Det tar bare lengre tid før det syns.

Videre har vitenskapen advart mot selvbruningskrem av to enkle grunner:

1 Mange selvbruningskremer é giftig hvis de slippes ut i naturen, noe som skjer når man bader, ligger i gresset eller tar en dusj. Men det gjelder jo også solkrem med UV-filter. Der é synderen selve UV-filteret. Altså selve grunnen til at man ska smøre seg med kremen. Så i så måte é jo ikkje selvbruningskremen unik, bare litt ekstra belastning for miljøet.

2 Den andre grunnen til advarselen mot selvbruningskremen é nettopp den psykologiske effekten at man faktisk tror at man blir mindre solbrent fordi man angivelig har et grunnlag.

I tillegg må det også ADVARES MOT bruk av selvbruningskrem grunnet problematikken rundt allergifremkalling og hormonforstyrrelse. <<IMS har undersøkt selvbruningskremer fra Biotherm, Clinique, Lancôme, Lavera, L'Oréal, Matas, Nivea, Body Shop, The Organic Pharmacy og Vichy. Blant de problematiske stoffene de fant var Cyclopentasiloxane, som står på norske myndigheters liste over prioriterte miljøgifter, og parabener, som mistenkes å ha hormonforstyrrende effekter.>>

<<INGEN SELVBRUNINGSKREMER VAR UTEN PROBLEMATISKE STOFFER>>

Eg prøvde å finne en annen kanal som virket, det var umulig. NRK har satset på
en Microsoft-plattform. Og alle PC-brukere med en dags erfaring vet at
Microsoft som operativsystem lever sitt eget liv overalt kor man
lar det styre den digitale verdenen.

Og Microsoft, med sine dokumenterte 95% av det totale hjemmedatamaskin-
markedet é i tillegg omtalt som det verste som kan skje en datamaskin.
Ikkje engang Alltid Nyheter var oppe å gå!

Uansett slapp eg å høre mer på det kvinnemagasinet som så åpenbart kjørte hardt på kvinners forfengelighet basert på psykologiske virkninger av repeterende mas og reklamens makt.

Eg tenkte bare en ting;
den kjerringen hadde eg aldri klart å bo med uansett kor fiiin hon var. Nag-nag-nag-nag som engelskmenn ville ha sagt det. Og kjerring-tyt har aldri hatt nokke god psykologisk effekt på MENN! Dessuten måtte hon ha hatt et bad på størrelse med stuen min for å få plass til all velværen sin.

Til slutt litt fakta:

Man blir hva man spiser! (les; skjønnhet og velvære kommer innenfra)

Sover man for lite fører det til tidlige aldringstegn!

Får man for lite frisk luft (les; é man for mykje inne), får man en grå og gusten hudfarge!

Får man for mykje frisk luft (les; vær og vind), utsetter man huden for unødig slitasje!

Kjører man for mykje bil, blir man lat, i dårlig form og daglig utsatt for en høy ulykkesrisiko! Samt at man påfører andre den samme risiko og røykerelaterte sykdommer i form av en stadig synkende frisk luft- kvalitet!

Lar man livet sitt bli påvirket/styrt av reklame og motemagasiner i en eller annen grad, blir man aldri tilfreds! Og det må man være for nettopp å unngå tidlig aldring av sinn og legeme, og ikkje minst for å bli lykkelig.

De
beste vitenskapelig testede solkremer er:
unngå for mykje soling
og skygge/klær.

Kommentarer:
Postet av:

fant bloggen din helt random nå, men hvorfor mener du at forfengelighet blir menneskers undergang?

hilsen stygg

27.09.2009 @ 01:22

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5915117