Har FN blitt en interesseorganisasjon for de rike lands livsførsel?

Etter å ha lest en artikkel på NRK  Verden produserer for lite mat  i dag lurer eg egentlig ka FNs generalsekretær, Ban Ki-moon, tenker på.

I Norge i dag kastes omtrent like mykje mat som det fordøyes. Altså ca. halvparten av all mat som Norge forbruker kastes og blir liggende å råtne i store hauger. DETTE é den vestlige livsstilen og kan etter min mening omtales som en (p)sykdom.

Ergo kaster 1/3 av befolkningen på Tellus omtrent like mykje mat som de spiser uten å tenke på, eller rettere til tross for at vi tenker på at det finnes nesten 1 milliard underærnærte. Ikkje nok med at vi eter oss feite, men så kaster vi tilsvarende like mykje. Noen som ser noen ganske enkle regnestykker her? Man trenger ikkje gå på skole eller noe kunnskapsløft for å se ka som ikkje stemmer. Vi kaster nok mat til å gjøre ca. 2 milliarder mennesker til feite.

Følgende spørsmål dukker opp i mitt hode:

Kordan kan man unngå økende matvarepriser?
Kordan kan vi unngå sultende mennesker?

Svaret é ganske enkelt.... ET GLOBALT FORBUD MOT VESTLIG LIVSFØRSEL!

Kommentarer:
Postet av: FrodeFF

Har ganske enkelt ingen kommentar!

03.06.2008 @ 15:14
URL: http://trippelf.blogg.no
Postet av: Mathilde...

Helt enig med deg. Det er skandaløst hvor mye mat vi kaster. Og ikke bare mat, heller. I tillegg til at vi kaster mat, er mange som jobber med fattige korrupte. De som skal dele ut ris til de såkalte ultrafattige, blander risen med sand, sånn at de kan selle den risen som blir til overs. Forferdelig. Når jeg ser på hvordan verden er i dag blir jeg trist. De to spørsmålene du stillte er forferdelig vanskelige, men veldig lette å stille. Alle burde se inn i seg selv og i hvertfall _ikke bidra til en værre verden.

03.06.2008 @ 15:24
URL: http://unleashthefuckingbats.blogg.no
Postet av: Sir Lancelot

Les siste bloggposten min, snakker om dette temaet der, veldig bra å se at du er oppmerksom på problemet.

03.06.2008 @ 16:57
URL: http://sirlancelot.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5910813