UNNSKYLD BIMBOER og alle andre for den saks skyld

Har vært borte en stund og når jeg så logger på igjen ser jeg at kommentarene på to av mine innlegg ser ut som debatt-forum i en avis der man ville avskaffe demokratiet. Har derfor funnet ut at det beste é å bli voksen og unnskylde seg.

Unnskyld til alle bimboene som é så overfladisk, selvsentrert, ekshibisjonistisk og lite intelligent at de absolutt må ligge ut bilder av seg sjøl i undertøy eller halvnaken med sine silikon-infiserte pupper og feite bakender struttende rett i trynet på mindreårige som skulle være så uheldige å blogge på et sted som ikkje omfattes av noe kjent pornofilter. Beklager samtidig for å rive i stykker dokkars illusjon om at dokkar é så gode forbilder for andre og en nødvendighet for menneskeheten at det å pøse ut med bilder, fra såkalte "fotoshoots" der dokkar tar betaling for å kle av dokkar, é et "must".

Beklager også så mykje til de bimboene som liker shopping, mote og reiser for at eg faktisk forstår at dokkars overforbruk av sminke, klær, reiser osv. é hovedgrunn til at barn og slaver i andre deler av verden har arbeid og at vi får mindre strømregninger som følge av at det globale miljøet går til helvete og det jevnt over blir varmere i været.

Til alle "fans" som é så nysjerrige, underdanig og/eller ikkje ønsker å være seg sjøl, men noen andre i stedet. Beklager så mye at eg ikkje skjønner at dokkar driter i det skadelige ved å drive forskjellsbehandling og sette noen mennesker høyere enn andre. Beklager også til foreldre av slike "fans" for at de som mentorer og forbilder for sine barn har sviktet totalt. Når alt kommer til alt é det fans og andre med en såkalt sunn nysjerrighet som sørger for at de som jobber i blader som Se og Hør og paparazzier som fotfølger folk på liv og død får sin betaling og kan fortsette sitt sladder-arbeid.

Beklager også for at eg forstår, at alle pr-kåte b-kjendiser og lokale helter som føler behov for å bombardere sine "fans" og samtidig alle andre med all mulig skitt for å vise frem sine ugudelige skikkelser i tide og utide, ikkje gjør dette i god samfunnsånd men for å skape mest mulig blest rundt seg sjøl eller av panisk redsel for å bli glemt fordi de ikkje har noe mer meningsfyllt å bidra med. Likeså må eg også få si unnskyld for at eg ikkje skjønner korfor de føler seg støtt av en som ikkje har noen respekt for deres egosentriske fremgangsmåte.

En spesiell unnskyldning går til alle dyslektikere og kvinner som ikkje engang klarer å lese det eg faktisk skriver, men tilegner det helt andre meninger ved hjelp av sine elendige lesekunnskaper (det trengs virkelig et kunnskapsløft) eller det velkjente fenomenet å lese mellom linjene. Dokkar har min dypeste medfølelse for totalt å mangle evnen til og forstå at en spade é en spade.

Til slutt vil eg også rette en generell beklagelse til enkelte kommentatorer for at eg ikkje é en sur, gammal, dvask og ensom gubbe som irriterer seg over alt, men en opportunist mot dem som ikkje har intelligens og/eller moral nok til å skjønne at de med sin uendelige forsøpling av både moder jord og unge sinn é istand til å utføre det ingen verdenskrig ennå har klart: Nemlig å gjøre moder jord ulevelig for alle som måtte være så uheldig å bli født i fremtidige generasjoner.

Og til dem som overhodet ikkje har forstått konseptet med trykkefrihet og retten til egne meninger, dra te hel..te. Man blir ikkje selvstendig av å prøve og være make til alle andre, men av å tenke sjøl og gjøre seg opp egne meninger basert på egne erfaringer. Så intet godt kommer ut av å følge en flokk uansett hvor trygt det enn føles. Då kan dokkar like godt bosette dokkar i et diktatur...

Tusen takk for oppmerksomheten og ha en fortsatt god dag!

Kommentarer:
Postet av: olfa!!

hahaha..den eneste forskjellen mellom dæ å pappa er at han muslim!!!

14.04.2007 @ 15:14
Postet av: FrodeFF

Til Olfa!!

Kem enn du no é... der finns en forskjell til. Eg é nordmann og ikkje velferdssøkende flyktning.

18.04.2007 @ 02:54
Postet av:

jepp dt e du, en jævla white trash som e egentlig den største taper'n ever!

13.05.2007 @ 00:36
Postet av: FrodeFF

Har bare en kommentar. Anonyme drittslengere é noen jævla feiginger, tør stå for det de sier og é vel det egentlige avskummet i samfunnet. Det slike folk som utgjør en trussel mot talefriheten og som oftest også andre friheter i vårt eget land.

13.05.2007 @ 23:44
Postet av:

Du har virkelig problemer! Stakkars Frode. buhuhu

03.06.2007 @ 14:33

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4659389