Uuuhh, slag UNDER beltestedet...

Dette é ment for å være til Maria som ikkje la igjen url på sine kommentarer og dermed é bortimot utilgjengelig.

Og eg "som fremstiller meg som så jævla smart"... kritiserer ingen for trangen til å eksponere seg selv i en blogg og kan dermed ikkje se noen ironi i dette. Min hensikt med blogging står fremdeles ikkje klart for meg i skrivende stund. É faktisk ganske fersk på området. Men det é vel også hensikten med slike blogg- steder. Slippe til amatørene! Selvfølgelig blir man litt irritert over andre bloggere som ser ut til å ha mykje større vyer, nesten profesjonelle, for sine blogger. Dette skaper nemlig ofte trafikk-kaos på nettet, og man møter problemer når man endelig har ånden over seg og skal blogge litt. Fokus forsvinner og det samme gjør det man egentlig skulle skrive. Da blåser man ut litt steam i stedet.

Kan du se ironien i å kritisere meg for å kritisere andre? Vet du egentlig hva ironi betyr? Vet du hvor mange typer ironi det finnes? (spørsmål gjelder også Helga Victoria) Fint, da kan du lese innleggene mine på nytt og kanskje definere hvilken type som é brukt i de forskjellige... så til slutt kan du få læreren din til å rette det hele (egentlig é du gammel nok til høyskole-nivå og da heter det foreleser, du får ta hovedoppgaven i ironi). Eg går ut ifra at dokkar har internett på skolen...

Dine kommentarer til to av mine innlegg forteller faktisk mer om deg enn hva hele min blogg til sammen forteller om meg og mitt sosiale liv.

Litt om deg:
20 år og verdensmester. Forstår deg tydeligvis mer på musikk enn en som har vært skapende og utøvende musiker lengre enn du har levd og innenfor flere sjangre enn du har fingre. Du é helt inne på alt som har med generalisering å gjøre ("alt eg gjør é å klage og syte"). For øvrig kalt bås-setting på norsk (men det visste du vel). Når det gjelder Crash, omtalte programlederen det faktisk som punk, det ble ikkje nevnt noe annet idet eg "zappet" forbi del-finalen i MGP. Og forbi ville eg, livet é for kort til å kastes bort på dårlig "mainstream". Hadde du lest et av innleggene, som omtaler meg, burde du faktisk forstått at eg ikkje har musikk som hobby, men som livsstil. Og en ting til lille venn, eg vet bedre enn en fjortis og vil selvfølgelig ikkje legge ut mykje om meg og mitt liv. Tar i stedet opp en del sære emner for å gjøre tidtrøyte mer psykologisk interessant. For øvrig é det en himmelvid forskjell på hat og kritikk.

Når det kommer til det engelske uttrykket bimbo, kan det se ut som om du é en av de som utelukkende legger noe negativt i det (kan være en fare for at du é blond eller bleiker håret, så hårsår som du fremstår som). Du é vel også en av de som skal skrive om alle eventyr, sanger og bøker fordi de inneholder ord som neger, hottentott og østlending (les; svenske i asyl, vestlendinger bruker det som skjellsord i diskriminerende forstand). Hadde eg bare omtalt kvinner (følg med Rafiq) hadde eg brukt ordet bimbette. Hadde eg vært spøkefull, hadde eg brukt uttrykket Body Impressive, Brain Optional. Men, tilbake til ironi...

Når det kommer til argumenter og mot-argumenter vil jeg bare si at enhver aksjon får en tilsvarende reaksjon. Gidder ikkje å utdype det mer for en intelligent 20-åring som deg. Når det gjelder setningsoppbygging tar eg meg kunstneriske friheter (les; skriver på dialekt/talemåte). Eg blogger ikkje for læreren og é ferdig med min avhengighet av å få gode karakterer! Og du som é tjue år og skriver bedre enn meg... kan du underbygge den påstanden? Eller foretrekker du å være totalt anonym? (hvilket é bortimot umulig siden ip-adressen é som en datamaskins fingeravtrykk på nettet) For øvrig kan det være du é flink i norsk, men norsk preger også det lille eg har sett av engelsken din.

Og til slutt en kommentar til alle drittsekkene som ikkje har råd til egen maskin, men gjentatte ganger slenger drit anonymt (gjelder deg også LiZa):

Beklager så mykje at dokkar føler dokkar støtt, men kommentarene dokkars é så intelligente at Karpe Diem bare rotfester seg enda mer på bimbo-listen.

Ha en fin søndag!

Kommentarer:
Postet av: Den GULE ubten

Tror du skal finne deg en person du er veldig glad i, si at du elsker denne personen. S skal du finne en annen person, og gi denne personen en klem. Og den tredje personen, gir du en klem, sier at du elsker personen og SMILER!!!!%-D

11.02.2007 @ 11:43
Postet av: FrodeFF

alle eg glad i vet det fordiWe all live in a yellow submarineog ikkje redd for si det til hverandre. Trenger ingen oppfordring der.

11.02.2007 @ 12:05
URL: http://trippelf.blogg.no
Postet av: LiZa

har jeg skrivd kommentarer anonymt?? det m ha vrt Helena azz..

11.02.2007 @ 12:52
Postet av: carita

Unnskyld meg, men ikke for vre frekk eller no. Nr jeg leste dette innlegget sier det veldig mye om deg. Du er tydeligvis ganske nrtagen. Og oppfrselen din som kommer klart ut i teksten du har skrevet her, er snn ca snn vi hadde i 7klasse. En voksen mann p over 40 burde ikke bruke tiden sin p kritisere andre bloggere som ogs faktisk er mennesker med verdi. Alle mennesker er like mye verdt som deg. S hvis du synes noe annet s burde du sette deg under tittelen Bimbo selv. Men som sagt, ikke ta deg nr av dette innlegget mener ikke vre frekk, men man kan jo alltids, misforst.Noen budskap fra Karpe Diem sine tekster: "Vi sliter for vi spiser mye mat, og barn dr av sult""Galskap at jeg har p fritidsklr, sydd av barn som ikke vet hva fritid er""Jeg vandrer blandt kastelse i kritthvite nike's, drlig samvittighet og kaster opp, det blir vasket opp av en brun versjon av askepott. Kroppssprket er hflig, men blikket hennes stakk meg - Jeg har ikke kaste s jeg vasker oppkastet bak deg, jeg sles og voldtas s forlk lan se. Jeg er fdt til undertrykkes men hva vet du om det?""Barndommen byttes ut av sexpress og sms""Han mente land som var blakke kunne takke seg sjl.Og hver narkis i parken er fokk up og nerd.Jeg legger hodet p skakket og spr;Hva sa du til meg?Det finnes u-land p grunn av deg og barnearbeid.Jeg er faen meg lei, skal ta med kamera, jeg.Dra til Irak og ta med bildene tilbake til deg.Greit, du har en villa full av cash og mersche, please. Men tenk, slutt tull, putt ting i perspektiv.De folka der nede har ftt den verste dealen,s trk av deg dollargliset ditt, vr s snill.Han gav seg'ke, ba meg slutte mase.Lei av at vi syntes synd p oss sjl p grunn av rase.""Hvorfor er selvmordsbomber mindre humant enn de som slippes p sivil i Palesina og Irak?At folket blir styrt av folk i dress sttta av Vest,men ikke sttta av folk flest. (ehe, nei)Folk holder kjeft.Ey, du sier at en sak har to sider, og det er sant.Men den ene er okkupert og den andre er okkupant.Tanks og raketter og skikkelig vpenmot stein og sprettert og ikke noe hp.Men jeg lover at det er hp over alt,men f tler alt.Vkner opp til Holocaust og hper at det er over snart. Holder fast til hpet om f overlatttil tregrass, og vknenatt med vpen klartog sovner av en hndgranat.For det er fakta at det er fucked up nr vi pentbart har nok matog fr betalt, har ftt alt p p oljefat.For kort sagt er vrt land fortsatt en olje statsom fortsatt bruker mer p forsvar enn stoppe drap."Er Karpe Diem fremdeles noen idioter for deg?

11.02.2007 @ 13:07
URL: http://carita.blogg.no
Postet av: LiZa

bra Carita ;)

11.02.2007 @ 13:19
Postet av: Ane Bergenser Uten Blogg

sorry, jeg har ikke blogg, s kan ikke legge igen noe URL.Men du er bare en kverulerende gammel bergenser som er ute etter oppmerksomhet tror jeg. det er p grunn av slike som deg at folket vrt har ftt s utrolig drlig rykte! la n de jentene og guttene f vre i fred. du vet vel at det er flere som er enig med dem enn med deg, og da str du igjen med svarteper da.... ikke kritiser andre for eksponere seg selv nr det er akkurat det du driver med selv. og i en blogg er det n en gang litt artigere med bilder enn uten!

11.02.2007 @ 14:39
Postet av: Maria

Haha! Wow! Jeg m si at jeg fler meg beret over faktisk f et helt innlegg dedikert til prve hvle ned alt jeg sa! Jeg har verken blogg eller hjemmeside s jeg kan nok ikke legge igjen noen url (Har med andre ord ikke behov for lage meg et eget fora for syting, klaging og kritisering av alle som ikke er snn som meg). Og spass "nettvett" har jeg at jeg ikke legger ut mail-adressen min som inneholder mitt fulle navn, derfor fr du nok bare finne deg i at jeg er s "utilgjengelig":)Svidt jeg ser s er et av kriteriene dine for komme p denne bimbo-lista at man er "selvsentrert med stor trang til blotte seg." Jeg vil ikke si at dette er s jvla forskjellig fra kritisere noen for eksponere seg selv, nr det er akkurat det du gjr i btter og spann her. Og en som fler trang til skrive et helt innlegg for motbevise kritikken til en du tiltaler som "lille venn" kan vel ikke sies vre NOE annet enn fryktelig selvsentrert.Jeg ser ingen ironi i kritisere deg for totalt meningslse og usaklige skyllebtter mot mennesker som velger ikke vre snn som deg. Dette var primrt rettet mot din kritikk av Karpe Diems blogg, men ogs fordi du faktisk har s lite fritid at du gidder lage en LISTE med url`er som du synes er tpelige. Jeg kan ogs synes mange av disse bloggene er meningslse, men da ligger jeg unna dem! forhndsdmme p den mten du gjr er utrolig barnslig og du har en "attitude" som en sta tolvring, ikke som en mann i 40-ra.Jeg har egentlig lite lyst i det hele tatt kommentere avsnittet der du har tatt deg tid til analysere meg, men for i korte trekk si noe: Jeg pstr ikke at jeg som 20-ring er verdensmester, men ja, det frister meg sette meg selv over deg etter se alt du har skrevet her. Jeg kan mye om musikk til vre 20 ja, og er mer en gjennomsnittet opptatt av det, bde som utvende musiker og som lytter. Du kan ikke sette likhetstegn mellom vre 20 og ikke ha peiling. Er brunette (og stolt av det), har ingen drm om bli glamourmodell, stemmer ikke p hyresiden av politikken, utseende er ikke mitt primre interesseomrde. N knuste jeg kanskje alle fordommer du hadde utfra kommentarene mine? Ser ut som du er flink til forhndsdmme.For f et bevis p at jeg skriver bedre enn deg kan du jo bare sammenligne det jeg har skrevet med det du har skrevet. Jeg kunne ogs ha skrevet p vestlandsdialekta mi, men jeg hadde fremdeles skrevet mye bedre enn deg s det har ingenting med saken gjre:)

11.02.2007 @ 15:05
Postet av: Helga Victoria

Du skrev noe snt som "bimbo-bloggere som absolutt skal kommentere en bimbos dd". Men for all del, kanskje du mente det ironisk, hva vet vel jeg, som tydeligvis ikke vet hva ironi er. Kanskje du burde legge ut en forklaring p bloggen din, slik at vi alle kan forst deg rett, og kan uttrykke oss p en slik mte at alle blir kjempeglade etterp. Det hadde jo vrt flott. Hipp hurra og god sndag.

11.02.2007 @ 15:09
URL: http://helgavictoria.blogg.no
Postet av: charlotte

m nesten bare gratulere deg for vre personen som mest sannsynelig har vrt innom flest blogger i lpet av noen kaffekopper. synd ingen falt i smak da;) - smil til verden og verden smiler til deg:)

12.02.2007 @ 12:01
URL: http://charlypooh.blogg.no
Postet av: FrodeFF

Til Maria "den pstelige".Har enn ikkje sett noen tegn til at du skriver bedre enn meg. Det du driver med kritikk! Og du ikkje behver noe fora for kritisere andre, men det m vre andre enn meg det da. En annen ting at du overhodet ikkje tar nyanser, men generaliserer det eg skriver fordi du ikkje vil "si dette er s jvla forskjellig". Du tillegger alts dine egne meninger i det jeg har skrevet. Kan vre du skriver bedre enn meg (noe eg ikkje har sett nokke til), men lese kan du ikkje. Men det det tydeligvis mange som ikkje kan, s du ikkje aleine.

13.02.2007 @ 00:45
URL: http://trippelf.blogg.no
Postet av: Absit invidia- Ingen fornrmelser er tiltenkt.

Ave- Vr hilset,Tusen takk for at jeg fikk komme med p listen. Det er ca 14 r og 40 kg siden jeg sist fikk den noe tvilsomme ren av bli kalt BIMBO. He he he(BodyIMmaculateBrainOptional, forvrig.)Ser en kende trend i bruken av engelske lneord i det norske sprk. Derfor velger jeg selv benytte meg av latin i noen ord og vendinger, da jeg syns dette er noe mer spennende. (Vr vennlig; ikke dm meg for strengt for dette.)Jeg vil forvrig si at jeg ikke har noe imot dine holdninger til oss bimboer, da det er en sunn motvekt til vre mote- og kroppsfikserte blogger."Contraria contrariis curantur"Det betyr noe i dur med at "motsetninger kurerer motsetninger"- eller noe overfrt; at vi oppnr vel en slags balanse i blogger- universet, med Trippel F's meninger, kontra bimboene.Jeg har dessverre ikke lest noe srlig i bloggen din, men jeg har i allefall (s langt) ikke sett at du benytter den til bruke stygge eller sttende ord.Jeg setter pris p at du avholder deg fra dette, iallefall p min blogg, da jeg har en del tantebarn o.l. som er innom denne for titte litt.P onsdag er det Valentines Day. Vet ikke om du elegant unngr denne nye trenden om feire dagen, men jeg nsker deg dog "ab imo pectore"- fra hjertet- en riktig flott Valentinsdag!Ave atque vale- Vr hilset og farvel

13.02.2007 @ 01:36
Postet av: Maria

Du kan for eksempel bare ta setningen "Og du ikkje behver noen fora for kritisere andre." Setningen er feil og meiningsls:)(Den gir riktignok mening etter ha lest setningen bak komma circa 30 ganger, men den er fortsatt feil). Men dette gidder jeg ikke lenger. Du skal f lov til leve i den usaklige, ensporede og barnslige verdenen din. Du kommer sikkert til ha et fantastisk liv der du bor i din egen lille boble! Ha det fint!;)

13.02.2007 @ 12:45
Postet av:

Frode Fuckface? Er det deg? :O

13.02.2007 @ 15:53
Postet av: yeah

Haha, her var det mye girlpower ute og gikk! Flirer meg ihjel.Er helt fantastisk at dere fyrer dere opp s sinnsykt for dette. Jeg mener, innerst inne er det jo dette dere vil bli oppfatta som. Liksom-glammodeller med fancy rosa blogger og whatnot. Kult at noen stepper opp og sier det som det her :) Egentlig er dere nok litt fornyd med det selv ogs tenker jeg.. Litt hverdagsdrama fikk dere ogs, og det er vel ikke forkaste?

14.02.2007 @ 09:56
Postet av: Carita

Hva jeg skal med bil?? (sorry, s ikke det innlegget fr n) Jo jeg skal velseskjre neste r, og da lnner det seg vel ha en bil??? Tror ikke snne biler er forbudt neste r liksom.. ;)

17.02.2007 @ 20:17
URL: http://carita.blogg.no
Postet av: tovelill

haha,herregud frode, er ikke du rundt 50 r?fler du deg ikke litt flau over drive krangle med mindre jenter?det er jo rett og slett patetisk i din alder...

17.02.2007 @ 23:33
URL: http://tovelill.blogg.no
Postet av: Lina K

Skal si du har ftt mye oppmerksomhet for bimbolista di. Men det er godt se at det ikke bare er glamourmodeller der ute. Du virker som ein fornuftig mann (til tross for at eg har flertallet mot meg). S st p videre. (Og dialekt er kult)

05.03.2007 @ 19:55

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4124773