Uuuhh, slag UNDER beltestedet...

Dette é ment for å være til Maria som ikkje la igjen url på sine kommentarer og dermed é bortimot utilgjengelig.

Og eg "som fremstiller meg som så jævla smart"... kritiserer ingen for trangen til å eksponere seg selv i en blogg og kan dermed ikkje se noen ironi i dette. Min hensikt med blogging står fremdeles ikkje klart for meg i skrivende stund. É faktisk ganske fersk på området. Men det é vel også hensikten med slike blogg- steder. Slippe til amatørene! Selvfølgelig blir man litt irritert over andre bloggere som ser ut til å ha mykje større vyer, nesten profesjonelle, for sine blogger. Dette skaper nemlig ofte trafikk-kaos på nettet, og man møter problemer når man endelig har ånden over seg og skal blogge litt. Fokus forsvinner og det samme gjør det man egentlig skulle skrive. Da blåser man ut litt steam i stedet.

Kan du se ironien i å kritisere meg for å kritisere andre? Vet du egentlig hva ironi betyr? Vet du hvor mange typer ironi det finnes? (spørsmål gjelder også Helga Victoria) Fint, da kan du lese innleggene mine på nytt og kanskje definere hvilken type som é brukt i de forskjellige... så til slutt kan du få læreren din til å rette det hele (egentlig é du gammel nok til høyskole-nivå og da heter det foreleser, du får ta hovedoppgaven i ironi). Eg går ut ifra at dokkar har internett på skolen...

Dine kommentarer til to av mine innlegg forteller faktisk mer om deg enn hva hele min blogg til sammen forteller om meg og mitt sosiale liv.

Litt om deg:
20 år og verdensmester. Forstår deg tydeligvis mer på musikk enn en som har vært skapende og utøvende musiker lengre enn du har levd og innenfor flere sjangre enn du har fingre. Du é helt inne på alt som har med generalisering å gjøre ("alt eg gjør é å klage og syte"). For øvrig kalt bås-setting på norsk (men det visste du vel). Når det gjelder Crash, omtalte programlederen det faktisk som punk, det ble ikkje nevnt noe annet idet eg "zappet" forbi del-finalen i MGP. Og forbi ville eg, livet é for kort til å kastes bort på dårlig "mainstream". Hadde du lest et av innleggene, som omtaler meg, burde du faktisk forstått at eg ikkje har musikk som hobby, men som livsstil. Og en ting til lille venn, eg vet bedre enn en fjortis og vil selvfølgelig ikkje legge ut mykje om meg og mitt liv. Tar i stedet opp en del sære emner for å gjøre tidtrøyte mer psykologisk interessant. For øvrig é det en himmelvid forskjell på hat og kritikk.

Når det kommer til det engelske uttrykket bimbo, kan det se ut som om du é en av de som utelukkende legger noe negativt i det (kan være en fare for at du é blond eller bleiker håret, så hårsår som du fremstår som). Du é vel også en av de som skal skrive om alle eventyr, sanger og bøker fordi de inneholder ord som neger, hottentott og østlending (les; svenske i asyl, vestlendinger bruker det som skjellsord i diskriminerende forstand). Hadde eg bare omtalt kvinner (følg med Rafiq) hadde eg brukt ordet bimbette. Hadde eg vært spøkefull, hadde eg brukt uttrykket Body Impressive, Brain Optional. Men, tilbake til ironi...

Når det kommer til argumenter og mot-argumenter vil jeg bare si at enhver aksjon får en tilsvarende reaksjon. Gidder ikkje å utdype det mer for en intelligent 20-åring som deg. Når det gjelder setningsoppbygging tar eg meg kunstneriske friheter (les; skriver på dialekt/talemåte). Eg blogger ikkje for læreren og é ferdig med min avhengighet av å få gode karakterer! Og du som é tjue år og skriver bedre enn meg... kan du underbygge den påstanden? Eller foretrekker du å være totalt anonym? (hvilket é bortimot umulig siden ip-adressen é som en datamaskins fingeravtrykk på nettet) For øvrig kan det være du é flink i norsk, men norsk preger også det lille eg har sett av engelsken din.

Og til slutt en kommentar til alle drittsekkene som ikkje har råd til egen maskin, men gjentatte ganger slenger drit anonymt (gjelder deg også LiZa):

Beklager så mykje at dokkar føler dokkar støtt, men kommentarene dokkars é så intelligente at Karpe Diem bare rotfester seg enda mer på bimbo-listen.

Ha en fin søndag!

Kommentarer:
Postet av: Den GULE ubåten

Tror du skal finne deg en person du er veldig glad i, å si at du elsker denne personen. Så skal du finne en annen person, og gi denne personen en klem. Og den tredje personen, gir du en klem, sier at du elsker personen og SMILER!!!!%-D

11.02.2007 @ 11:43
Postet av: FrodeFF

alle eg é glad i vet det fordiWe all live in a yellow submarineog é ikkje redd for å si det til hverandre. Trenger ingen oppfordring der.

11.02.2007 @ 12:05
URL: http://trippelf.blogg.no
Postet av: LiZa

har jeg skrivd kommentarer anonymt?? det må ha vært Helena azz..

11.02.2007 @ 12:52
Postet av: carita

Unnskyld meg, men ikke for å være frekk eller no. Når jeg leste dette innlegget sier det veldig mye om deg. Du er tydeligvis ganske nærtagen. Og oppførselen din som kommer klart ut i teksten du har skrevet her, er sånn ca sånn vi hadde i 7klasse. En voksen mann på over 40 burde ikke bruke tiden sin på å kritisere andre bloggere som også faktisk er mennesker med verdi. Alle mennesker er like mye verdt som deg. Så hvis du synes noe annet så burde du sette deg under tittelen Bimbo selv. Men som sagt, ikke ta deg nær av dette innlegget mener ikke være frekk, men man kan jo alltids, misforstå.Noen budskap fra Karpe Diem sine tekster: "Vi sliter for vi spiser mye mat, og barn dør av sult""Galskap at jeg har på fritidsklær, sydd av barn som ikke vet hva fritid er""Jeg vandrer blandt kasteløse i kritthvite nike's, dårlig samvittighet og kaster opp, det blir vasket opp av en brun versjon av askepott. Kroppsspråket er høflig, men blikket hennes stakk meg - Jeg har ikke kaste så jeg vasker oppkastet bak deg, jeg slåes og voldtas så forlk lan se. Jeg er født til å undertrykkes men hva vet du om det?""Barndommen byttes ut av sexpress og sms""Han mente land som var blakke kunne takke seg sjøl.Og hver narkis i parken er fokk up og nerd.Jeg legger hodet på skakket og spør;Hva sa du til meg?Det finnes u-land på grunn av deg og barnearbeid.Jeg er faen meg lei, skal ta med kamera, jeg.Dra til Irak og ta med bildene tilbake til deg.Greit, du har en villa full av cash og mersche, please. Men tenk, slutt å tull, putt ting i perspektiv.De folka der nede har fått den verste dealen,så tørk av deg dollargliset ditt, vær så snill.Han gav seg'ke, ba meg slutte å mase.Lei av at vi syntes synd på oss sjæl på grunn av rase.""Hvorfor er selvmordsbomber mindre humant enn de som slippes på sivil i Palesina og Irak?At folket blir styrt av folk i dress støtta av Vest,men ikke støtta av folk flest. (ehe, nei)Folk holder kjeft.Ey, du sier at en sak har to sider, og det er sant.Men den ene er okkupert og den andre er okkupant.Tanks og raketter og skikkelig våpenmot stein og sprettert og ikke noe håp.Men jeg lover at det er håp over alt,men få tåler alt.Våkner opp til Holocaust og håper at det er over snart. Holder fast til håpet om å få overlatttil tåregrass, og våknenatt med våpen klartog sovner av en håndgranat.For det er fakta at det er fucked up når vi åpentbart har nok matog får betalt, har fått alt på på oljefat.For kort sagt er vårt land fortsatt en olje statsom fortsatt bruker mer på forsvar enn å stoppe drap."Er Karpe Diem fremdeles noen idioter for deg?

11.02.2007 @ 13:07
URL: http://carita.blogg.no
Postet av: LiZa

bra Carita ;)

11.02.2007 @ 13:19
Postet av: Ane Bergenser Uten Blogg

sorry, jeg har ikke blogg, så kan ikke legge igen noe URL.Men du er bare en kverulerende gammel bergenser som er ute etter oppmerksomhet tror jeg. det er på grunn av slike som deg at folket vårt har fått så utrolig dårlig rykte! la nå de jentene og guttene få være i fred. du vet vel at det er flere som er enig med dem enn med deg, og da står du igjen med svarteper da.... ikke kritiser andre for å eksponere seg selv når det er akkurat det du driver med selv. og i en blogg er det nå en gang litt artigere med bilder enn uten!

11.02.2007 @ 14:39
Postet av: Maria

Haha! Wow! Jeg må si at jeg føler meg beæret over å faktisk få et helt innlegg dedikert til å prøve å høvle ned alt jeg sa! Jeg har verken blogg eller hjemmeside så jeg kan nok ikke legge igjen noen url (Har med andre ord ikke behov for å lage meg et eget fora for syting, klaging og kritisering av alle som ikke er sånn som meg). Og såpass "nettvett" har jeg at jeg ikke legger ut mail-adressen min som inneholder mitt fulle navn, derfor får du nok bare finne deg i at jeg er så "utilgjengelig":)Såvidt jeg ser så er et av kriteriene dine for å komme på denne bimbo-lista at man er "selvsentrert med stor trang til å blotte seg." Jeg vil ikke si at dette er så jævla forskjellig fra å kritisere noen for å eksponere seg selv, når det er akkurat det du gjør i bøtter og spann her. Og en som føler trang til å skrive et helt innlegg for å motbevise kritikken til en du tiltaler som "lille venn" kan vel ikke sies å være NOE annet enn fryktelig selvsentrert.Jeg ser ingen ironi i å kritisere deg for totalt meningsløse og usaklige skyllebøtter mot mennesker som velger å ikke være sånn som deg. Dette var primært rettet mot din kritikk av Karpe Diems blogg, men også fordi du faktisk har så lite fritid at du gidder å lage en LISTE med url`er som du synes er tåpelige. Jeg kan også synes mange av disse bloggene er meningsløse, men da ligger jeg unna dem! Å forhåndsdømme på den måten du gjør er utrolig barnslig og du har en "attitude" som en sta tolvåring, ikke som en mann i 40-åra.Jeg har egentlig lite lyst å i det hele tatt kommentere avsnittet der du har tatt deg tid til å analysere meg, men for i korte trekk å si noe: Jeg påstår ikke at jeg som 20-åring er verdensmester, men ja, det frister meg å sette meg selv over deg etter å se alt du har skrevet her. Jeg kan mye om musikk til å være 20 ja, og er mer en gjennomsnittet opptatt av det, både som utøvende musiker og som lytter. Du kan ikke sette likhetstegn mellom å være 20 og ikke ha peiling. Er brunette (og stolt av det), har ingen drøm om å bli glamourmodell, stemmer ikke på høyresiden av politikken, utseende er ikke mitt primære interesseområde. Nå knuste jeg kanskje alle fordommer du hadde utfra kommentarene mine? Ser ut som du er flink til å forhåndsdømme.For å få et bevis på at jeg skriver bedre enn deg kan du jo bare sammenligne det jeg har skrevet med det du har skrevet. Jeg kunne også ha skrevet på vestlandsdialekta mi, men jeg hadde fremdeles skrevet mye bedre enn deg så det har ingenting med saken å gjøre:)

11.02.2007 @ 15:05
Postet av: Helga Victoria

Du skrev noe sånt som "bimbo-bloggere som absolutt skal kommentere en bimbos død". Men for all del, kanskje du mente det ironisk, hva vet vel jeg, som tydeligvis ikke vet hva ironi er. Kanskje du burde legge ut en forklaring på bloggen din, slik at vi alle kan forstå deg rett, og kan uttrykke oss på en slik måte at alle blir kjempeglade etterpå. Det hadde jo vært flott. Hipp hurra og god søndag.

11.02.2007 @ 15:09
URL: http://helgavictoria.blogg.no
Postet av: charlotte

må nesten bare gratulere deg for å være personen som mest sannsynelig har vært innom flest blogger i løpet av noen kaffekopper. synd ingen falt i smak da;) - smil til verden og verden smiler til deg:)

12.02.2007 @ 12:01
URL: http://charlypooh.blogg.no
Postet av: FrodeFF

Til Maria "den påståelige".Har ennå ikkje sett noen tegn til at du skriver bedre enn meg. Det du driver med é kritikk! Og du ikkje behøver noe fora for å kritisere andre, men det må være andre enn meg det da. En annen ting é at du overhodet ikkje tar nyanser, men generaliserer det eg skriver fordi du ikkje vil "si dette er så jævla forskjellig". Du tillegger altså dine egne meninger i det jeg har skrevet. Kan være du skriver bedre enn meg (noe eg ikkje har sett nokke til), men lese kan du ikkje. Men det é det tydeligvis mange som ikkje kan, så du é ikkje aleine.

13.02.2007 @ 00:45
URL: http://trippelf.blogg.no
Postet av: Absit invidia- Ingen fornærmelser er tiltenkt.

Ave- Vær hilset,Tusen takk for at jeg fikk komme med på listen. Det er ca 14 år og 40 kg siden jeg sist fikk den noe tvilsomme æren av å bli kalt BIMBO. He he he(BodyIMmaculateBrainOptional, forøvrig.)Ser en økende trend i bruken av engelske låneord i det norske språk. Derfor velger jeg selv å benytte meg av latin i noen ord og vendinger, da jeg syns dette er noe mer spennende. (Vær vennlig; ikke døm meg for strengt for dette.)Jeg vil forøvrig si at jeg ikke har noe imot dine holdninger til oss bimboer, da det er en sunn motvekt til våre mote- og kroppsfikserte blogger."Contraria contrariis curantur"Det betyr noe i dur med at "motsetninger kurerer motsetninger"- eller noe overført; at vi oppnår vel en slags balanse i blogger- universet, med Trippel F's meninger, kontra bimboene.Jeg har dessverre ikke lest noe særlig i bloggen din, men jeg har i allefall (så langt) ikke sett at du benytter den til å bruke stygge eller støtende ord.Jeg setter pris på at du avholder deg fra dette, iallefall på min blogg, da jeg har en del tantebarn o.l. som er innom denne for å titte litt.På onsdag er det Valentines Day. Vet ikke om du elegant unngår denne nye trenden om å feire dagen, men jeg ønsker deg dog "ab imo pectore"- fra hjertet- en riktig flott Valentinsdag!Ave atque vale- Vær hilset og farvel

13.02.2007 @ 01:36
Postet av: Maria

Du kan for eksempel bare ta setningen "Og du ikkje behøver noen fora for å kritisere andre." Setningen er feil og meiningsløs:)(Den gir riktignok mening etter å ha lest setningen bak komma circa 30 ganger, men den er fortsatt feil). Men dette gidder jeg ikke lenger. Du skal få lov til å leve i den usaklige, ensporede og barnslige verdenen din. Du kommer sikkert til å ha et fantastisk liv der du bor i din egen lille boble! Ha det fint!;)

13.02.2007 @ 12:45
Postet av:

Frode Fuckface? Er det deg? :O

13.02.2007 @ 15:53
Postet av: yeah

Haha, her var det mye girlpower ute og gikk! Flirer meg ihjel.Er helt fantastisk at dere fyrer dere opp så sinnsykt for dette. Jeg mener, innerst inne er det jo dette dere vil bli oppfatta som. Liksom-glammodeller med fancy rosa blogger og whatnot. Kult at noen stepper opp og sier det som det her :) Egentlig er dere nok litt fornøyd med det selv også tenker jeg.. Litt hverdagsdrama fikk dere også, og det er vel ikke å forkaste?

14.02.2007 @ 09:56
Postet av: Carita

Hva jeg skal med bil?? (sorry, så ikke det innlegget før nå) Jo jeg skal øvelseskjøre neste år, og da lønner det seg vel å ha en bil??? Tror ikke sånne biler er forbudt neste år liksom.. ;)

17.02.2007 @ 20:17
URL: http://carita.blogg.no
Postet av: tovelill

haha,herregud frode, er ikke du rundt 50 år?føler du deg ikke litt flau over å drive å krangle med mindre jenter?det er jo rett og slett patetisk i din alder...

17.02.2007 @ 23:33
URL: http://tovelill.blogg.no
Postet av: Lina K

Skal si du har fått mye oppmerksomhet for bimbolista di. Men det er godt å se at det ikke bare er glamourmodeller der ute. Du virker som ein fornuftig mann (til tross for at eg har flertallet mot meg). Så stå på videre. (Og dialekt er kult)

05.03.2007 @ 19:55

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4124773