En Bimbo é død!

Nei, no har eg nesten glømt å drikke kaffen min. Hele nettet é sprengt. "Kommerse" og bimbo-bloggere som absolutt skal kommentere en bimbos død og gi henne en siste hyllest. Og ikkje skjønner de at det nettopp é idolisering og fotfølgelse som gjerne fører til store problemer for mennesker og dermed også tapt livskvalitet. Slike mennesker dør gjerne ung sjøl om 39 år må sies å være en anseelig alder for en dame med Anna Nicoles livsførsel. Andre ender gjerne sitt liv tidligere som følge av eksponeringspresset. Overdoser, alkoholisering, mord, sjølmord og livstruende sykdommer é hovedsaklig dødsårsaker til mennesker som opplever et medie-press og en overeksponering som følge av kjendis-status.

Stakkars det lille barnet som har mistet sin mor, men kanskje det var til det beste. Kan ikkje tenke meg en normal og sunn oppvekst for et barn med Anna Nicole som mor. Og bimbo var hun pr. def. Lite intelligent å sette seg sjøl i en slik situasjon når hun en gang i fremtiden skulle ha barn.

Alle vet konsekvensene av kjendis-status, det é godt dokumentert. Allikevel utsetter man seg for det. Særlig unge kvinner har lett for å søke mot den statusen fordi det frister med anerkjennelsen det gir. Og likeledes frister det med pengene man kan tjene på en slik måte. Men, Curiosity killed the cat! Man kan like gjerne bli narkoman direkte. Det har man tross alt langt på vei begynt å debattere rundt for å lage en fungerende avvennings-institusjon. Men kjendis-status, som virker som narkotika og gjerne tar livet av mennesker alt for tidlig, finnes det ingen avvennings-institusjoner for.

Det é ikkje engang debattert som et økende problem at unge gjerne søker etter statusen for anerkjennelse og sin egen selvfølelses del. Heller ikkje de negative konsekvensene som at unge gjerne føler seg utilpass i samfunnet grunnet all eksponeringen av "vellykkede" kjendiser i reklamen é et debatt-emne i helse-Norge eller på det politiske plan. Økende antall sjølmord, narkomane og prostituerte som følge av reklame-press, é og et lite debattert emne. Det økende presset mot de unge i dag é rett og slett en følge av kommersialisering av samfunnet fra "næringslivets" side. Og næringslivet i dag fremstår som kynisk og umoralsk. De benytter seg fullt ut av idolisering og den reklame-verdi det har. Dette uten å ta ansvar for følgene de utsetter sine barn for.

Idolisering kan likestilles med å gi noen andre et narkotikum som det ikkje finnes en kur for. Folk som driver å idoliserer andre kan likestilles med PUSHERE. Idolisering stinker! Det samme gjør næringslivets reklamer...

Kommentarer:
Postet av: Helga Victoria

Nå skal det sies at jeg absolutt ikke har vært noen fan av Anna Nicole, og jeg nekter å bli kalt for bimbo-blogger. Hadde du kjent meg, så hadde du visst at jeg var ironisk.

09.02.2007 @ 13:14
URL: http://helgavictoria.blogg.no
Postet av: Kari Jaquesson

Hi-hi - måtte jo innom siden din når du hadde lagt igjen en kommentar på min. Bra innlegg - har lest noen av dem. Var du en av oss som danset på scenen med The Clash på Chateau Neuf i sin tid?Det er helt OK å være kjendis så lenge man ikk etror det har noe å si for ens personlig lykke. Å delta i mediagreiene er for meg en mulighet til profilering slik at jeg kan selge produkter (ofte meg selv. Det er ikngen personlig tilfredsstillelse i det å blir avbildet osv.. Kun business. Men det er klart - for mange som blir "kastst" ut i det og egentlig ikke har noe "produkt" og som blir litt rusa av det hele må det være fælt når telefonen ikke ringer lenger. Sånn blir det jo når man egenrlig ikke har noe å komme med annet enn å f eks ha vært med i en realityserie. men, altså, sånn er jo livet - litt smerte etter en heisatur tåler de fleste.Anna Nicole var supersexy på en måte ingen kunne kopiere - men som likevel var mindre uoppnåelig for kvinner enn mange andre sexsymboler. Jeg tror grunnen til at Anna Nicoles død går inn på folk (gjorde det litt på meg og må jeg innrømme) er jo at etter alt det sprø hun har vært med på virket det som hun begynte å få livet bittelittegrann på plass, at hun alltid har vært alene og kjempet for å overleve, at hun har tatt den ganske (helt) ut og likevel har denne sårbarheten over seg. Kanskje det er fordi hun er mor, en mor som har mistet en sønn (Piéta er udødelig...) og som fikk en ny sjanse med en nydelig liten datter. Alle vi som har båret barn vet hva det betyr å gå med et lite nøste inne i kroppen - hvor sårbar man er, men likevel så full av liv...

09.02.2007 @ 13:20
URL: http://karijaquesson.blogg.no
Postet av: ...

homo

09.02.2007 @ 23:13
Postet av: carita

what?!? Er du glad for en kvinnes død?? :| rest in peace anna nicole sier jeg ass..! Uansett hvem og hvordan de oppfører seg er alle like mye verdt og burde bli satt like stor pris på!!! Tenk om det hadde vært en i familien din istedefor.. ?

10.02.2007 @ 12:41
URL: http://carita.blogg.no
Postet av: Bjørn MESSTV

Halla så jeg var på bimbo lista di, kan du endre adressen til borna.blogg.no da de fleste kjenner meg som Børna og ikke McWhale.Jeg lover å være enda mere bimbo på skjermen heretter.Vi knullesHilsen Bjørn ehhhh baksnakkes***kaviarstjerna****

11.02.2007 @ 02:54
URL: http://borna.blogg.no
Postet av: Camilla Fors

Bra Bjørn, æ likt den der ;)

11.02.2007 @ 23:54
URL: http://camillafors.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4091001