Litt om meg!

Driver egetlig på med litt av hvert, men for tiden blir det mest lydtekniker i eget lokale for å lage demo-CD for andre band. Til vanlig é eg vokalist i cover-bandet BombFishing (trenger ny bassist , så send en kommentar), men har også et hjertebarn som heter  Waste Lagoon og driver med noe så greit som progressiv rock. Vi gav ut plate 17. mai 2001, og har siden den gang lagt på is.

Bor i landets egentlige hovedstad.

Hvis eg kommer på nokke mer, skal eg heller fylle ut etter hvert.

Kommentarer:
Postet av: Charlotte

Hei! Du kommenterte en av mine eldste blogger for litt tilbake, hvem er du? Er du og glad i radiohead sangen? (:

08.12.2006 @ 10:49
URL: http://charlottesverden.blogg.no
Postet av: ramsalt

Gratulerer med ny blogg! Har du ikke hatt internett mer enn et år? Hehe, da har du jo egentlig vært superrask til å omfavne nettets mystiske gleder, det tok meg hele ett år å finne ut at det var mer til nettet enn sol.no, det neste året fant jeg ut hvordan e-mailen fungerer, året etter lærte jeg meg å bruke google til skolearbeid, deretter MSN og andre communities, nettavisene og nå sist blogging. Og apropos nettidentitet, en kunstig én varer ei lenge, ikke driv type "image-bygging", det er slitsomt og fruktene det gir er ytterst få.

09.12.2006 @ 17:19
URL: http://ramsaltebriller.trykker.com/
Postet av: ramsalt

Og forresten, hvilken er landets egentlige hovedstad?Jeg tror det finnes delte meninger nemlig ;)

09.12.2006 @ 17:22
URL: http://ramsaltebriller.trykker.com/
Postet av: ego-kommentar

Ja, eg liker Radiohead. Kem eg é klarer eg ikkje å forklare her. I så tilfelle skjer det etter hvert.Takk for gratulasjonen! Kjekt å høre at eg é rask, eller rettere, noen é treigere enn meg. Internett é som å ha sitt eget bibliotek, ca. 200 000 avis-abonnement, TV med bare interessante kanaler og radio likeså. Butikker fins, arbeidskontor, regjering og til selvfølgelig et ukjent antall idioter.Første hovedsete i et samlet Norge var Bjørgvin, i dag Bergen.FrodeFF

11.12.2006 @ 03:46

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3023231