Litt stolt (eller sein)

Har hatt internett i litt over et år no og først nå opprettet en blogg der eg kan dele mine meninger og tanker med andre. Vet egetlig ikkje korfor men det kan ha en sammenheng med at det finnes så mykje å velge mellom. Har egentlig fått utløp for min debatt-kløe i andre fora. Og no som eg endelig har en blogg, har eg plutselig blitt kritisk til ka eg skal legge ut der. Tross alt skal det være representativt for den eg é. Skal det ikkje? Eller skal det være sånn at eg lager meg en egen rolle som eg kan spille når eg blogger? Ingen får jo rede på kem eg egentlig é.

Eg har skummet igjennom en del blogger bare for å se ka andre bruker denne fantastiske muligheten til. Og det eg ser kan ramses opp med få ord. Dritt og atter dritt! Folk sin trang til å vise seg fram! Noen ser ut til å bruke blogg-servere til å sende beskjeder og dårlige bilder til hverandre (har de ikkje hørt om msn). Ikkje for å være negativ, men det é ikkje rart at serverne til slike bloggsteder blir utstabile.

Personvern!
No har det seg slik at ingen kan ta bilder av uvitende personer uten at disse blir informert. Og slettes ikkje legge dem ut på nettet uten at alle impliserte blir spurt på forhånd. Dette skjer i stor grad på servere med mulighet får å legge bilder ut. Så hvis noen finner et bilde av seg sjøl utpå nettet kan de i realiteten saksøke både fotograf og dem som har lagt dem ut på nettet.

Men, tilbake til meg sjøl. Ka skal eg bruke min blogg til? Det kommer nok de som følger litt med til å finne ut etter hvert. For mitt vedkommende står det ikkje klart for meg ennå. Det kan være eg blogger en sein natt etter å ha vært på by'n, eller en tidlig morgen etter en sein fest. Eller at eg rett og slett legger ut bilder fra en spillejobb eller nokke sånt. Å blogge på normal kveldstid har i hvert fall vist seg å være vanskelig, for ikkje å si umulig.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3023197