CRASH

spiller tydeligvis pønkrock ifølge de store mediene i Norge. Det é leit å se og høre at de har så liten peiling på musikk de som é ansatt i mediene for nettopp å drive dekning av kulturelle stevner som MGP.

For det første skrives det PUNK, ikkje pønk som journalistene forenkler det til. Og punk é like fullt en livsstil som musikk. Bandet CRASH har bommet totalt hvis de definerer seg som et punk-band. Det de fremførte på TV var mer skate-core, en amerikansk musikk-art som brukes mye i sports-arrangementer og sports-videoer.

Punk é brutalt, rått og lyrikken går stort sett ut på anarki.

Medie-Norge må skjerpe seg! Det é bare latterlig å se kor dårlig kunnskap journalister og medie-folk har. Kunnskapsnivået innenfor mediene é så lavt at det virker som om alle som stryker på skolen havner i dette yrket. De som i dag jobber i mediene fremstår som en gjeng med pr-kåte "wannabe's" som bare é ute etter kjendis-status. Det de egentlig skulle hatt var lønns-kutt.

Kommentarer:
Postet av: Maria

Skummelt se hvor lite peil du har ogs, og hvor mye du generaliserer. Forvrig ble Crash kallt for pop-punk, noe som stemmer bra etter mine rer. At de suger er en helt annen sak.Take e chill-pill man. Livet handler ikke om hate og kritisere konstant. N har jeg lest mange av innleggene dine, og omtrent alt du gjr er klage og syte. Livet ditt kan ikke vre srlig hyggelig og du m vre srs ensom hvis bloggen reflekterer deg som menneske...

10.02.2007 @ 20:04
Postet av: FrodeFF

Og kem er s du som har s mye kunnskap? Du som skriver s mye bedre enn meg, men ikkje gir en url for underbygge din pstand. Og som kritiserer meg for kritisere andre. Og som ikkje engang tr st for det du sier med forholde deg s anonym som Maria i dette uendelige nettet.

11.02.2007 @ 02:57
URL: http://trippelf.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3975669