CRASH

spiller tydeligvis pønkrock ifølge de store mediene i Norge. Det é leit å se og høre at de har så liten peiling på musikk de som é ansatt i mediene for nettopp å drive dekning av kulturelle stevner som MGP.

For det første skrives det PUNK, ikkje pønk som journalistene forenkler det til. Og punk é like fullt en livsstil som musikk. Bandet CRASH har bommet totalt hvis de definerer seg som et punk-band. Det de fremførte på TV var mer skate-core, en amerikansk musikk-art som brukes mye i sports-arrangementer og sports-videoer.

Punk é brutalt, rått og lyrikken går stort sett ut på anarki.

Medie-Norge må skjerpe seg! Det é bare latterlig å se kor dårlig kunnskap journalister og medie-folk har. Kunnskapsnivået innenfor mediene é så lavt at det virker som om alle som stryker på skolen havner i dette yrket. De som i dag jobber i mediene fremstår som en gjeng med pr-kåte "wannabe's" som bare é ute etter kjendis-status. Det de egentlig skulle hatt var lønns-kutt.

Kommentarer:
Postet av: Maria

Skummelt å se hvor lite peil du har også, og hvor mye du generaliserer. Forøvrig ble Crash kallt for pop-punk, noe som stemmer bra etter mine ører. At de suger er en helt annen sak.Take e chill-pill man. Livet handler ikke om å hate og å kritisere konstant. Nå har jeg lest mange av innleggene dine, og omtrent alt du gjør er å klage og syte. Livet ditt kan ikke være særlig hyggelig og du må være særs ensom hvis bloggen reflekterer deg som menneske...

10.02.2007 @ 20:04
Postet av: FrodeFF

Og kem er så du som har så mye kunnskap? Du som skriver så mye bedre enn meg, men ikkje gir en url for å underbygge din påstand. Og som kritiserer meg for å kritisere andre. Og som ikkje engang tør å stå for det du sier med å forholde deg så anonym som Maria é i dette uendelige nettet.

11.02.2007 @ 02:57
URL: http://trippelf.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3975669